NaslovnicaVijestiBarcelonu napustio još jedan veliki talenat

Barcelonu napustio još jedan veliki talenat

Barcelonu napustio još jedan veliki talenat! Barcelona je klub poznat po svojoj omladinskoj školi koja gotovo svake godine iznjedri nekog nogometaša koji zaigra za prvi tim katalonaca. Messi, Iniesta, Xavi, Pique… To su sve grači koji su prve korake napravili u Barcinim mlađim selekcijama, ali u prošlosti se dešavalo da se Barca olako riješi mladih igrača. Tako je bilo i ovog ljeta, a klub su već napustili Jordi Mboula i Eric Garcia a zadnji u nizu je Mateu Morey.

Barcelonu napustio još jedan veliki talenat

Barcelonina nogometna škola La Masia igubila je još jednog velikog talenta. Kako stvari stoje, minhenski Bayern će Barceloni platiti 3 miliona eura odštete za ovo mladog telentiranog igrač Mateu Moreya. Vijest o odlasku Moreya nije nikakvo iznenađenje u Barceloni ovih sedmica, s obzirom da su klub u prošloj sedmici napustila još dvojica talentiranih nogometaša, Jordi Mboula i Eric Garcia.

[su_live_koeficijenti]

Morey je član španjolske reprezentacije do 17 godina, a nedavno je oduševio na Evrpskom prvenstvu za reprezentacije do 17 godina starosti, a s obzirom na odlične partije interes za njega pored Bayerna pokazalo je još nekoliko evropskih velikana.

>> Robin Van Persie blizu povratka u Premier ligu, turski novinar otkrio koji klub ga želi

Morey je prije Barcelone igrao za Mallorcu iz koje je stigao u Barcelonu kao 14-godišnjak, a Barca je tada pobjedila madridski Real u utrci za njegov potpis. Morey je na evropskom prvenstvu odigrao svih 5 utakmkca za Španiju, a postigao je 3 gola i zabilježio jednu asistenciju.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!