NaslovnicaVijestiZvijezda Citya poručila: Ostajem u klubu!

Zvijezda Citya poručila: Ostajem u klubu!

Zvijezda Citya poručila: Ostajem u klubu! Bez obzira što razgovori o prodeženju ugovora još nisu ni započeli, zvijezda Citya je sigurna u svojoj odluci – ne idem nigdje iz Manchestera, lijepo mi je vodje, ovo je moj drugi dom. Tako je Sergio Aguero ušutkao sve medijske napise koji ga svakodnevno sele u druge klubove, a najviše se pričalo o transferu u PSG.

Zvijezda Citya poručila: Ostajem u klubu!

Hernan Reguera, agent jednog od najboljih argentinskih napadača Sergia Aguera, dao je izjavu u kojoj je rekao da Sergio neće napustiti Manchester ovog ljeta. Prenio je kako mu je Aguero rekao  da se odlično osjća u Manchesteru koji je postao njegov drugi dom, te da bez obzira što je bio u nemilosti trenera Pepa Guardiole neće napustiti City i da će se boriti za svoje mjesto u timu.

>> Huddersfield Town oborio klupski rekord u visini transfera

“Navijači Citya ne treba da budu u nedoumici, Aguero ostaje u klubu.” rekao je Reguera i tako barem nakratko utišao medijske navode koji ga iz dana u dan sele u druge klubove. Dodao je također da niti jedan italijanski klub nije poslao ponudu za njegovo štićenika, te da vijest koja se proširila u medijima nije istinita.

[su_live_koeficijenti]

Sergio Aguero ima sa Manchester Cityem potpisan ugovor do 2019. godine, a u klubu je već 6 godina, kada je stiga iz madridskog Atletico. Od tada je Aguero jedan od najboljih igrača Citya i najboljih strijelaca Premier lige, ali je zbog neslaganja sa Guardiolom prošle sezone propustio veliki broj utakmica, ali je bez obzira pokazao o kakvom se strijelcu radi te je postigao u svim takmičenjima 33 gola.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!