NaslovnicaVijestiArsenal obara rekord: Dovode napadača za 50 milijuna!

Arsenal obara rekord: Dovode napadača za 50 milijuna!

Napadač Lyona, Alexandre Lacazette, na korak je od potpisivanja ugovora s londonskim Arsenalom, prenosi BBC, što bi bi transfer rekord Gunnersa.

rekord

Transfer Lacazettea procjenjuje se na preko 50 milijuna eura, što bi oborilo rekord Arsenala koji je do sada držao Mesut Ozil kada je 2013. pojačao redove londonskog kluba za sumu od 50 milijuna eura.

[su_no1forfootball]

Arsenal je već nekoliko puta pokušavao dovesti francuskog napadača, ali je Lyon odbijao dosadašnje ponude.

Generalni direktor Arsenala, Ivan Gazidis obratio se u četvrtak navijačima Arsenala s obećanjem da će u redove kluba dovesti prvoklasnog napadača, ali za sada je u London stigao samo Sead Kolašinac iz Schalkea.

Najgori transfer ikad: Došao za 25 a otišao za 3 miliona

Transfer glasine: Real i Barca se bore za mladu špansku zvijezdu, Walker napušta Tottenham, Nainggolan na izlaznim vratima Rome

Poznato kojeg bivšeg igrača Real Madrida je Lionel Messi pozvao na vjenčanje

Liverpool obara rekord: Jurgen Klopp sprema ponudu od 70 miliona eura za zvijezdu

Ipak, kako navodi BBC, napadač o kojem je Gazidis govorio je upravo Lacazette.

Francuski napadač prvobitno je stupio u kontakt s Atletico Madridom, ali zbog zabrane transfer španjolskom timu, taj prijelaz se nikada nije dogodio.

Lacazette je odigrao 275 utakmica za Lyon u svim natjecanjima i postigao je 129 golova.

Prošle sezone bio je drugi najbolji strijelac francuske Ligue 1 sa 28 golova, odmah iza Cavanija koji je postigao 35.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!