NaslovnicaVijestiBarça dobija još jedno pojačanje

Barça dobija još jedno pojačanje

Barça dobija još jedno pojačanje

Nogometaš Gerard Deulofeu vratit će se u Barcelonu iz Evertona, priopćio je taj španjolski klub. Deulofeu, koji igra na poziciji desnog krila, potpisao je za Everton u lipnju 2015. godine pod uvjetom da Barcelona može ga vratiti na Camp Nou za vrijeme prve dvije godine ugovora.

jedno pojačanje

Barcelona je aktivirala tu klauzulu i novi dvogodišnji ugovor trebao bi biti potpisan u narednim danima. Deulofeu je prošao Barceloninu La Masija akademiju, ali nije uspio izboriti za mjesto u prvom timu.

[su_bonus]

On je poslije toga igrao na pozajmicama u Evertonu u sezoni 2013/2014 i u Sevilli 2014/2015. Za Everton je odigrao 62 utakmica i postigao pet golova. U drugoj polovici prošle sezone iz Evertona je otišao na posudbu u Milan gdje je odigrao 17 utakmica i postigao četiri gola.

Najgori transfer ikad: Došao za 25 a otišao za 3 miliona

Transfer glasine: Real i Barca se bore za mladu špansku zvijezdu, Walker napušta Tottenham, Nainggolan na izlaznim vratima Rome

Poznato kojeg bivšeg igrača Real Madrida je Lionel Messi pozvao na vjenčanje

Liverpool obara rekord: Jurgen Klopp sprema ponudu od 70 miliona eura za zvijezdu Bundeslige!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!