NaslovnicaVijestiIbrahimović postaje najplaćeniji igrač u SAD?

Ibrahimović postaje najplaćeniji igrač u SAD?

Ibrahimović postaje najplaćeniji igrač u SAD?

Dvije nogometna kluba iz Los Angelesa koja nastupaju u MLS ligi pokazala su ogromno zanimanje za 35-godišnjeg Šveđanina. Ibrahimović se trenutno oporavlja od operacije koljena koje je ozlijedio igrajući za Manchester United.

najplaćeniji igrač

Crveni đavoli nisu isključili opciju produžetka ugovora s njim, ali dolaskom Lukakua, mjesta za Ibrahimovića u timu je sve manje. Najzainteresiraniji za njegove usluge jesu dva momčadi iz Los Angelesa koji igraju u MLS ligi, a to su LA Galaxy i Nogometni klub Los Angeles.

Zlatan je najavio da će donijeti “veliku odluku” u narednim danima.

[su_cashout]

FOTO: Evo kako će Paris SG izgledati sljedeće sezone

FOTO: Da li nas očekuje novi skandal? Zašto je Ronalda na jahti neočekivano posjetila policija?

Bizaran transfer španske zvijezde: Saznajte šta je učino nakon što je u kancelariju kluba stigao sa 37 miliona u džepu

Dresovi Barcelone za sljedeću sezonu će izgledati kao nešto što nikada niste vidjeli do sada

Njegov agent, Mino Raiola, prethodno je izjavio kako će Ibrahimović ostati u Europi, ali ta izjava mogla bi da se promijeni, jer su u LA Galaxyju najavili da su spremni Ibrahimovića učine najplaćenijim nogometašem u povijesti MLS ligi.

Nogometni klub Los Angeles, koji igra svoju prvu sezonu u MLS ligi, je u potrazi za velikim imenima koji bi podigli razinu i reputaciju kluba. Kako navodi BBC, glavne mete su im upravo Ibrahimović, kao i napadač Leverkusena, Javier Hernandez.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!