NaslovnicaVijestiOdbijena ponuda PSG-a za Neymara, a evo i zbog čega!

Odbijena ponuda PSG-a za Neymara, a evo i zbog čega!

Ponuda PSG-a za Neymara u visini otkupne klauzule (222 milijuna eura) je stigla na adresu Barce, ali je odbijena, a evo zbog čega!

odbijena

Transfer Brazilca Neymara iz Barcelone u PSG, najskuplji u povijesti nogometa vrijedan 222 milijuna eura, zakomplicirao se pošto je španjolska La Liga odbila primiti novac za otkupnu klauzulu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Imamo opravdane sumnje da PSŽ svojom ponudom krši UEFA zakone o financijskom fair playu”, objasnili su u priopćenju iz La Lige zbog čega je odbijena ponuda za Neymara.

Barcelona šalje ponudu od 107 milijuna funti za Neymarovu zamjenu

FOTO: Evo kojih 11 igrača je mogao dovesti PSG za cijenu Neymara

“Spreman sam ponuditi Neymaru moj broj dresa kao znak dobrodošlice u PSG”

Barcelona učinila prve korake i počela brisati Neymara iz kluba

Parižani će sada morati pronaći način da dokažu kako je sve “po propisima”.

A do tada, prema informacijama s Iberijskog polustrva Neymar je u Portu, gdje će odraditi liječničke preglede, a u Barceloni ga polako zaboravljaju, pošto je njegova fotografija jutros uklonjena sa svih reklamnih panoa na stadionu Camp Nou.

Brazilac je ostavio značajan trag u katalonskom klubu, postigavši 105 golova u 186 nastupa za Blaugranu, a osvojio je dva naslova La Lige, 3 Copa del Reya, Ligu prvaka te Svjetsko klupsko prvenstvo 2015.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!