NaslovnicaVijestiArturo Vidal omalovažavao Cristiana Ronalda na Instagramu prije utakmice protiv Real Madrida:...

Arturo Vidal omalovažavao Cristiana Ronalda na Instagramu prije utakmice protiv Real Madrida: Pogledajte kakav je ‘story’ postavio Vidal

Bayern Munchen je u utorak navečer putovao u Madrid, kako bi se sastao sa Realom na Santiago Bernabeu u drugoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Bayern je trebao preokrenuti rezultat od 2-1 iz prve utakmice kako bi napredovao do finala.

Arturo Vidal omalovažavao

Bavarski divovi su dominirali u Munchenu, ali nisu uspjeli iskoristiti svoje šanse.

“Moramo biti učinkovitiji nego u prvoj utakmici”, rekao je Bayernov menadžer Jupp Heynckes.

“Madrid je imao tri ili četiri šanse, postigao dva gola, bili su vrlo učinkoviti. U ligi smo postigli 84 gola , a u Ligi prvaka i Njemačkom kupu smo postigli mnogo također.”

“Nadam se da ćemo sutra biti učinkoviti, što je normalno jedna od naših karakteristika.”

[su_watch_live_football]

No, Bayern je zamalo uspio da prođe pored Real Madrida u gostima.

Joshua Kimmich je odgovorio na poziv svog menadžera, tako što je postigao gol i doveo goste u vodstvo samo za tri minute na Santiago Bernabeu.

Karim Benzema je izjednačio nekoliko minuta kasnije.

Arturo Vidal nije putovao u Madrid, dok je Bayern Munchen nedavno potvrdio da će ostatak sezone biti van terena zbog operacije koljena.

30-godišnji Čileanac objavio je ‘story’ na Instagramu jedan sat prije nego što je počela druga utakmica – a navijači na Twitteru su bili bijesni.

Čin nevjerojatne nezrelosti, Vidal je zamijenio glavu Cristiana Ronalda sa ‘poo’ emojiom.

Nakon omaložavanja Ronalda, ne može se iznenaditi da je dobio mnogo zlostavljanja na društvenim mrežama od navijača Real Madrida.

https://twitter.com/RMadridInfo/status/991384703071604736

Ronaldo je vodeći strijelac u ovoj sezoni Lige prvaka, nakon što je već postigao 15 golova.

[su_live_koeficijenti]

On je osvojio ovo natjecanje u četiri zasebne prilike – Vidal to još nije uradio.

Sinoć i nije baš pokazao svoju klasu.

[su_bonus]

U međuvremenu, Ronaldo je postigao još jedan rekord u Ligi prvaka u utorak navečer, kada je odigrao svoj 152 nastup na ovom natjecanju.

On je oborio rekord koji je prethodno držao Xavi. Ronaldov bivši suigrač Iker Casillas ima najviše nastupa na ovom natjecanju, čak 167, ali to će zasigurno biti oboreno od strane portugalske zvijezde.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!