NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi dva nova pojačanja kako bi udovoljili Neymaru

Barcelona dovodi dva nova pojačanja kako bi udovoljili Neymaru

Barcelona dovodi dva nova pojačanja kako bi udovoljili Neymaru. Prema riječima Gerarda Piquea, Neymar će nastaviti svoju karijeru u Barceloni ovog ljeta.

Barcelona dovodi

Dok čekamo službenu potvrdu od igrača, čini se kao da je napravio tu odluku da ostane na Nou Campu i odbije PSG-ovu ponudu.

Prije svega, bilo je nekoliko razloga zbog kojih je Neymar želio napustiti Barcelonu.

Naravno, postoji želja da osvoji Zlatnu loptu – nešto što on misli da ne može uraditi dok dijeli svlačionicu sa peterostrukim pobjednikom Lionel Messijem.

A onda je došla i činjenica da nema brazilskih suigrača koji su ostali u klubu. Sa PSG-om koji ima Dani Alvesa, Marquinhosa, Thiago Silvu, Lucas Mouru i Maxwella, Neymar je želio da se ponovo ujedini sa svojim zemljacima na Parku Prinčeva.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Međutim, kako bi ga zadržali sretnim na Camp Nou, Barcelona je odlučila potpisati dva brazilca za Neymara.

Prema španjolskim novinama Mundo Deportivo, Barca će izgleda dovesti Philippe Coutinha.

Katalonskom klubu je već odbijena jedna ponuda od 72 milijuna funti, a očekuje se i poboljšana verzija u nadi da će se potpisati 25-godišnjak.

Ali Coutinho možda neće biti jedini Brazilac koji će ovog ljeta stići u Barcelonu kako bi se zadovoljio Neymar. Oni će također pokušati dovesti Neymarovog dugogodišnjeg prijatelja Paulihna.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Klub je bio povezan sa 29-godišnjakom tijekom ljeta i izgleda da će podići svoje napore da ga potpišu i to samo zbog Neymara.

Također pročitajte: Tri igrača Barcelone koji su molili Neymara da ostane na Nou Campu

Iako će ova dva pojačanja pomoći Neymaru da se smjesti i skrasi u Barceloni, Katalonski klub smatra da se ova dva igrač savršeno uklapaju u momčad.

Onda je to vrlo dobar scenarij za njih. Hoće li uvjeriti Liverpoola da proda svoju zvijezdu, ostaje da se vidi, ali Neymar će se moliti da to mogu uraditi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!