NaslovnicaVijestiBarcelona sprema ogromnu ponudu za nasljednika Andres Inieste

Barcelona sprema ogromnu ponudu za nasljednika Andres Inieste

Barcelona sprema ogromnu ponudu za nasljednika Andres Inieste. Srijeda navečer bio je tamni trenutak u modernoj povijesti Barcelone, jer su poniženi od svojih najljućih rivala Real Madrida u glavnom gradu Španjolske.

Barcelona sprema

Marco Asensio i Karim Benzema su postigli golove za pobjedu od 2-0 za Los Blancose, a u ukupnom rezultatu su pobijedili 5-1 u španjolskom Superkupu.

Osim Lionel Messija, Barcelona bez Neymara izgleda vrlo standardno i Ernesto Valverde zasigurno zna da mora uložiti mnogo novca uskoro ili se suočiti sa daljnjim padom.

Blaugrane su povezane sa dvije velike zvijezde; Philippe Coutinhom i Ousmane Dembeleom. Smatra se da će sa 222 milijuna eura koje su dobili od Neymarovog odlaska, sljedećeg tjedna krenuti po oba igrača.

[su_watch_live_football]

Sada je, čini se, poraz u srijedu bio taj pokretač koji ih je natjerao da pokrenu novu ponudu za Coutinha.

Prema Goalu, Barca će poslati ponudu od 90 do oko 130 milijuna eura u pokušaju postizanja dogovora što prije moguće.

Ovo bi od Liverpoolovog igrača naprvilo drugog najskupljeg igrača svih vremena i zasigurno će to biti korisno za momčad Jurgen Kloppa, jer je igrač zahtijevao transfer.

[su_no1forfootball]

Ostaje da se vidi kakva će uloga Coutinha biti u Blaugrani, osobito ako on i Dembele potpišu.

Francuz bi bio mnogo prirodniji na poziciji Neymara, a možda će Barca konačno naći igrača koji će zamijeniti Andres Iniestu.

Također pročitajte: Svi mu se smiju: Pogledajte što je Cristiano Ronaldo naveo kao razlog za guranje suca

Španjolska legenda kaže da se njegova karijera približava kraju. Coutinho bi bio savršen, elegantan igrač, sposoban razbiti obrambene linije sa lakoćom i senzacionalnim vještinama.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!