NaslovnicaVijestiBenjamin Mendy postaje najskuplji branič u svijetu nogometa

Benjamin Mendy postaje najskuplji branič u svijetu nogometa

Benjamin Mendy postaje najskuplji branič u svijetu nogometa. Benjamin Mendy u Manchester City je kako stvari stoje istina, gdje će plavi dio Manchestera napraviti veliki i značajan korak u osiguravanju novog pojačanja iz Monaca.

Benjamin Mendy

Bivši igrač Marseillea je na Cityjevom radaru otkad je impresionirao za Monaco u osmini finala Lige prvaka protiv Pep Guardioline ekipe, ali Monaco se pokazao vrlo težak tim za pregovore, gdje su odbili tri poboljšane ponude od Građana.

Kako se dogovor razvukao, Mendy je redovito zafrkavao fanove Manchester Cityja na društvenim mrežama, a navijači će sada biti sretni kada čuju da je četvrta ponuda prihvaćena od strane Monaca, gdje su se dva kluba dogovorila za naknadu od 57,5 milijuna eura za njegove usluge, što će ga učiniti najskupljim braničem u nogometnoj povijesti – nadmašujući Kyle Walkera.

City je bio očajan za bekovima nakon što su Pablo Zabaleta, Gael Clichy i Bacary Sagna otpušteni i sada je Kolarov na putu za Romu, zbog toga je City brzo krenuo na Mendyija i žele ga u svojim redovima prije nego što neko drugi ponudi veće novce.

[su_bonus]

Diacko Fofana, 23-godišnji najbolji prijatelj Mendyja je kako stvari stoje potvrdio transfer Mendyja u Manchester City na svojoj instagram priči, što možete vidjeti ispod.

Mendy će postati peto pojačanje Cityja nakon dolaska njegovih novih suigrača Bernarda Silve i Benficinog vratara Edersona, veznjaka Douglas Luiza i Tottenhamovog Kyle Walkera. Sve su to sada igrači Cityja. Kakav će tim Građani imati, to je nevjerojatno!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!