NaslovnicaVijestiBivši igrač Real Madrida u Barceloni?!

Bivši igrač Real Madrida u Barceloni?!

Bivši igrač Real Madrida i nekadašnja zvijezda “kraljevskog kluba”u Barceloni? Zvuči senzacionalno, ali ipak je moguće.

bivši igrač

Krilni napadač Paris Saint-Germaina Angel Di Maria, poslije Real Madrida, mogao bi zaigrati za najvećeg rivala prvaka Europe – Barcelonu.

Na transferu inzistira Di Marijin suigrač iz reprezentacije Argentine i prva zvijezda Barcelone Lionel Messi, što bi moglo biti od krucijalnog značaja, piše francuski Le Parisien.

Arsene Wenger otkrio koja dva igrača Arsenala nisu na prodaju ovog ljeta

Jurgen Klopp obara rekord kluba: Dovodi novo pojačanje za 40 milijuna eura

Eden Hazard odgovorio na pitanje da li će preći u Real Madrid ovog ljeta

Utorak 6.6. – Listić dana

Navijači diljem svijeta ne mogu vjerovati što je Cristiano Ronaldo pjevao tijekom proslave na Santiago Bernabeu

Za sada nije poznato koliko je Barcelona spremna izvoji za brzonogog nogometaša, čija se cijena trenutno kreće između 40 i 50 milijuna eura, a sigurno je da bi došao umjesto odlazećeg Arde Turana.

Parižani nemaju ništa protiv da 29-godišnji Argentinac pređe na Nou Camp jer nije zadovoljio svojim igrama na Parku prinčeva.

Di Maria je član Reala bio od 2010. do 2014. godine, dao je veliki doprinos osvajanju Lige prvaka u posljednjoj sezoni u Madridu, a potom osigurao veliki transfer u Manchester United, prije dolaska u PSG.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!