NaslovnicaVijestiBuffon: Imaću još jednu priliku da osvojim Ligu prvaka

Buffon: Imaću još jednu priliku da osvojim Ligu prvaka

Vratar Juventusa Gianluigi Buffon izjavio je da mu je vrlo teško pao poraz u finalu Lige prvaka protiv Reala (4:1) i poručio da je uvjeren kako će imati još jednu priliku da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje.

još jednu priliku

Juventus je u subotu izgubio peto finale u nizu, ukupno sedmo, a Buffon treće.

U Cardiffu je viđeno fantastično finale koje je riješeno od 61. do 64. minute. Bez mnogo dileme igrač meča bio je nestvarni Cristiano Ronlado. Krilni napadač iz Portugala (12 pogodaka i šest asistencija ove sezone u LP) dao je dva gola i svom timu donio je 12. titulu namijenjenu najboljem u Europi.

Puleni Zinedinea Zidana tako su postali prvi tim u povijesti kome je “pošlo za nogom” osvojiti dva uzastopna pehara namijenjena osvajaču Lige prvaka.

Najnoviji snimci pokazuju da Ramos nije simulirao: Drugi ugao pokazao što se zapravo desilo

Najbolje pojačanje Real Madrida u povijesti: “On bi trebao osvojiti Zlatnu loptu, a ne Cristiano Ronaldo”

Evo kako je Modrić prokomentirao Mandžukićev gol i osvajanje naslova

Nogometaši Juventusa svakako nisu zaslužili ovako ubedljiv poraz. Allegrijevi izabranici su bili bolji rival u prvih 45 minuta, međutim, Real je prvu ozbiljniju priliku pretvorio u gol, te je dominirao u drugom dijelu utakmice.

“Imam ugovor na još jednu sezonu, što znači da ću i sljedeće godine imati još jednu priliku. Istina, biće mnogo teže, propustili smo lijepu priliku i veoma mi je žao”, izjavio je Buffon za Sky Sport.

Juventus ima šest titula u nizu u Seriji A, a posljednje tri godine osvajali su duplu krunu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!