NaslovnicaVijestiINTERVJU: Buffon o Real Madridu, Ronaldu i Ligi prvaka...

INTERVJU: Buffon o Real Madridu, Ronaldu i Ligi prvaka…

Gianluigi Buffon, kapetan Juventusa ovih je dana uoči prve utakmice četvrtine finala Lige prvaka protiv Real Madrida dao intervju za medije gdje je progovorio o aktualnim temama.

Nakon 300 dana od poraza u Cardiffu…

“Da, prošlo je gotovo godinu dana, sada imam 40 godina, ali nije se puno toga promijenilo. Nadam se samo da će ovaj puta biti drugačije nego tada. Nadam se da ćemo se nakon ovog dvoboja osjećati sretnije nego tada.”

Možete li objasniti – Zašto je Juventus uspješan protiv Reala kada se igraju dvije utakmice, a u finalu nije uspješan?

“Nema objašnjenja. Ja bih volio da mi krenemo pobjeđivati u finalima. Ista stvar bila je i s Barcelonom. Porazili smo ih u 180 minuta, ali izgubili u 90 minuta. Morat ćemo igrati 180 mintua u finalima, možda bi tako pobjeđivali. Očito da Juventusu više odgovara kada se igraju dvije utakmice.”

[su_champions_league]

Razmišljate li kada o finalu u Cardiffu?

“Naravno, ali sada je kasno da se išta mijenja. Bolji tim tog je dana slavio. Nismo mi bili toliko loši da smo zaslužili izgubit 4-1, ali tako je to u nogometu. Faktor sreće jako je bitan, a mi ga tog dana nismo imali.”

Nakon finala ste rekli – Liga prvaka bila je nemoguća misija za nas. Mislite li to i danas?

“Real Madrid bolji je tim od Juventusa. Nije to moje mišljenje, to je povijesna činjenica temeljena na osvojenim trofejima i brojkama. Liga prvaka za nas je i dalje san. Mi se možemo natjecati protiv njih i slaviti protiv njih, ali oni su dokazali kroz povijest, ali i zadnjih 4-5 godina da su oni nešto posebno, da su oni na nekoj drugoj razini.”

“Real Madrid je broj jedan i to nitko ne može osporiti. Oni imaju nevjerojatno dobar tim, a osvojili su Ligu prvaka 3 puta u zadnje 4 godine.”

[su_champions_league]

Mislite li da je Real nepobjediv u Ligi prvaka?

“Nijedan tim nije nepobjediv. Teško ih je poraziti, ali ne i nemoguće. Ja vjerujem da svaka utakmica kreće sa šansama 50-50. Mi smo ambiciozni, bili smo kroz povijest i danas smo. Juventus je također veliki tim koji zna kako se osvajaju titule.”

Ronaldo je u sjajnoj formi, ponovno piše povijest, bojite li se Ronalda?

“Neizmjerno se divim Cristianu Ronaldu. On je svake godine sve bolji, on je osoba koja zna što radi, kako na terenu tako i van njega. U zadnjih nekoliko godina dokazao je svima koliko je inteligentan, promijenio je poziciju, sada troši manje energije nego prije, a jednako je ubojit. Cristiano je pred golom pravi killer.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!