NaslovnicaVijestiJoš jedna zvijezda Barcelone želi da ode sa Nou Campa

Još jedna zvijezda Barcelone želi da ode sa Nou Campa

Još jedna zvijezda Barcelone želi da ode sa Nou Campa. Dok Barcelona traga za Neymarovom zamjenom, mogli bi izgubiti još jednog igrača iz prvog tima. To je Arda Turan koji želi da osigra svoj odlazak sa Nou Campa.

Još jedna zvijezda

Turan je potpisao za Barcelonu 2015. godine, sjedeći kod kuće u prvih šest mjeseci svoje karijere u Kataloniji, jer je Blaugrana imala zabranu transfera do siječnja.

Međutim, u 18 mjeseci od svog debija, bivši kapetan Turske nije se mogao uspostaviti u prvom timu, gdje je napravio samo 18 nastupa u La Ligi prošle sezone.

Sa Lionel Messijem, Luis Suarezom i potencijalnim pojačanjem Philippeom Coutinhom ispred Turana, on sada želi da se vrati u Atletico Madrid, iz kojeg je otišao da bi se pridružio Barceloni.

[su_bonus]

Povratak u Atletico Madrid značio bi da će Turan po drugi put u svojoj karijeri otići na pola sezone i presjediti kod kuće gledajući njihove utakmice, jer je i Atletico sada pod zabranom transfera do siječnja.

Vjerovalo se da bi Neymarov odlazak u PSG mogao otvoriti više prostora i mogućnosti za Turana u Barceloni, no novi menadžer Ernesto Valverde odlučio je upotrijebiti Denisa Suareza i nedavno pojačanje Gerard Deulofeua tijekom utakmice protiv Chapecoenseom, u kojem je Turan bio jedan od dva neupotrijebljena igrača u ekipi, uz beka Douglasa.

30-godišnji turski igrač koštao je Barcelonu 35 milijuna eura, ali malo je vjerojatno da će Blaugrana primiti te iste pare.

[su_live_koeficijenti]

Pisalo se da bi se Arda Turan prebacio i u kinesku Super ligu, međutim, prema španjolskom listu Sport, Turan bi se radije vratio u glavni grad Španjolske, gdje se može ponovo okupiti sa Diegom Simeoneom, s kojim je digao naslov La Lige i dišao do finala Lige prvaka 2014. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!