NaslovnicaVijestiJose Mourinho potvrdio: Paul Pogba ipak duže vremena van terena

Jose Mourinho potvrdio: Paul Pogba ipak duže vremena van terena

Jose Mourinho potvrdio: Paul Pogba ipak duže vremena van terena! Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho otkrio je da će Paul Pogba pauzirati duže od očekivanog. Francuz je povrijedio zadnju ložu u pobjedi Uniteda od 3-0 protiv Basela u prvom kolu Lige prvaka prošlog mjeseca.

Paul Pogba ipak duže vremena van terena

U početku se nije smatralo da je povreda ozbiljnije prirode, Pogba je trebao da propusti samo nekoliko tjedana, a ne mjeseci. United je ipak pobjedio svaku od svoje zadnje četiri utakmice bez bivšeg asa Juventusa, uključujući  i pobjedu od 4-0 nad Evertonom, kao i potop CSKA Moskve 4-1 prije nekoliko dana.

Međutim, Mourinho je usporedio povredu Pogbe sa drugim ozlijeđenim zvijezdama Zlatana Ibrahimovića i Marcos Roja, ali nije mogao prognozirati tačan datum za njegov povratak.

>> Predsjednik Bayern Munchena otkrio da je pet zvijezda okrenulo leđa Ancelottiju

U razgovoru za medije prije subotnje utakmice protv Crystal Palacea, Portugalac je jasno dao do znanja da Pogba neće nastupiti na travnjaku Old Trafforda u skorije vrijeme.

“Pogba je ozlijeđen, ne možete očekivati da će već igrati sutra”, rekao je.

“Njegova ozljeda nije jedna od onih koje mi ulijevaju nadu kao što je slučaj s Valencijom ili Jonesom. Za njih dvojicu se nadam da će uskoro početi trenirati te bi se u skorije vrijeme trebali vratiti na teren.”

[su_no1forfootball]

 

“Ali o dugoročnim ozljedama uopšte ne razmišljam, to je nogomet. Prvo Ibra pa Pogba i Rojo. Zaista ne mislim o njima. Probat ćemo sa trenutnim kadrom napraviti što bolje rezultate.”

Nakon što je u prošloj sezoni imao određenih problema u Premier ligi, Pogba je ove sezone igrao u fantastičnoj formi, te je ubrzo postao glavni kotačić Unitedovog tima.

Postigao je golove protiv West Hama i Swanseaja i čini se da je izgradio ubitačan tandem sa svojim bliskim prijateljem Romelu Lukakuom, a taj tandem bi u budućnosti trebao nositi United ka trofejima i pobjedama.

[su_live_koeficijenti]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!