NaslovnicaVijestiJuventus doveo novo pojačanje: 40 milijuna eura je bilo dovoljno da ga...

Juventus doveo novo pojačanje: 40 milijuna eura je bilo dovoljno da ga otmu od najljućih rivala

Juventus doveo novo pojačanje. 40 milijuna eura je bilo dovoljno da ga otmu od najljućih rivala. Juventus je pred završetkom velikog dijela poslovanja u ljetnom prijelaznom roku, s ponudom od 40 milijuna eura za Fiorentinino krilo Federico Bernardeschi, nakon što je pristao na osobne uvjete i petogodišnji ugovor.

Juventus doveo

Ugovor za 23-godišnjaka iz Juventusa je vrijedan oko 4 milijuna eura godišnje, a Bernardeschi želi otići nakon što je upoznat sa Bianconerijevim interesom.

La Viole su spremne da prihvate pinudu od talijanskog prvaka, ali i 10 milijuna eura u dodacima koji su uključeni u dogovoru.

Bernardeschi je napravio 41 nastup za Fiorentinu u posljednjoj sezoni, postigavši 13 golova. Njegov uspon je došao do izražaja tijekom protekle godine, gdje je uspio skupiti i 10 utakmica za reprezentaciju, pri čemu je bivši dječak Crotonea postigao svoj prvi gol za Azzurre u pobjedi od 5-0 protiv Lihtenšajna u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo prošlog mjeseca.

Goal također izvještava da će Bernardeschiju biti ponuđena Juventusov broj 10, a prije njega je taj broj nosio Paul Pogba, Michel Platini i Alessandro Del Piero.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Bernardeschijev trenutni ugovor na stadionu Artemi Franchi traje do 2019. godine, gdje je krilni igrač skupio ukupno 82 nastupa za Viole, postižući 23 gola. Igrač se možda može opustiti znajući da reakcija na njegovu prodaju neće biti velika, kao što je to bilo kada je Roberto Baggio otišao u Juventus.

Cigle, molotovski kokteli, komadi željeza i lanci su bacani tijekom prosvjeda u kojima je 50 ljudi ozlijeđeno, a devet uhićeno. Pontello je gotovo bio blokiran u klupskim zgradama, dopuštajući Baggiju da ode u najvećeg rivala Fiorentine.

Juve je također i dalje čvrsto povezan sa brazilskim i igračem Bayerna Douglasom Costom, koji smatra da je višak kod menadžera Carla Ancelottija.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!