NaslovnicaVijestiKoja su dva velikana pokazala interes za Oblaka?

Koja su dva velikana pokazala interes za Oblaka?

Koja su dva velikana pokazala interes za Oblaka?! Agent golmana Atletico Madrida i slovenske reprezentacija Jana Obaka, Miha Mlakar, tvrdi da su dva evropska velikana ozbiljno zainteresovana za usluge jednog od najboljih golmana na svijetu. Zadnjih sedmica je Oblak sve više povezivan sa Manchester Unitedom, a šta o tome sve misli Miha Mlakar pročitajte u nastavku teksta.

Koja su dva velikana pokazala interes za Oblaka?

Kako se bliži ljetni transfer rok sve se više govori o mogućem transferu Jana Oblaka. Bez obzira na to što je njegova otkupna klauzula postavljena na visokih i rekordnih, za golmana, 100 miliona eura, zanimanje za Oblaka je veliko, ali i konkretno.

“Nema sumnje da za Oblaka vlada veliki interes. On je trenutno jedan od najboljih golamana na svijetu, iza sebe ima fantastičnu sezonu sa Atleticom. U više navrata je oduševljavao svojim odbranama, ali možda je malo prerano govoriti o transferu Oblaka u neki drugi klub. Sezona još uvijek traje, on je skoncentrisan samo na Atletico i igre u dresu Atletica. Samo ću vam otkriti da su me kontaktirali iz dva velika kluba o mogućem transferu.” – otkrio je za GOAL Oblakov agent Miha Mlakar, te je dodao da je jedan od zainteresovanih klubova iz Velike Britanije.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Jedan od dva kluba je sa Otoka. A o drugom klubu vam neću ništa otkriti. Italija? U Italiji je samo Juventus na razini koja odgovara Oblaku, a oni imaju jednog od najboljih na svijetu, Gianluigi Buffona, koji će ove godine igrati u finalu Lige prvaka.” – rekao je Mlakar.

>> Juventus ponovo posluje sa Bayernom

Oblak je na odličnom putu da drugu sezonu za redom dobije nagradu Zamora, koja se dodjeljuje golmanu koji je primio najmanje golova u sezoni. Interes za Oblaka je ranije pokazao Manchester United, koji će na ljeto vjerovatno ostati bez De Geae, a da li je to klub o kojem je Mlakar govorio, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!