NaslovnicaVijestiManchester City odredio cijenu za Sergija Aguera: Inter čeka u redu

Manchester City odredio cijenu za Sergija Aguera: Inter čeka u redu

Engleski Manchester City je odredio cijenu za argentinskog nogometaša i  spreman je da se na ljeto odrekne svog prvog strijelca, čak je o tome obavijestio Inter, ali u transferu vrijednom 93 milijuna eura.

odredio cijenu

Inter je za naredni prijelazni rok najavio jako prisustvo na tržištu, kineski vlasnici iz tvrtke Suning najavljuju ulaganje od nevjerojatnih 400 milijuna eura, a Aguero je na vrhu liste želja, prenosi britanski Times.

Menadžer “građana” Pep Guardiola želi mlađeg napadača koji ima veći radijus kretanja, pa je Aguera u prvoj postavi zamijenilo posljednje pojačanje Gabriel Jesus.

Argentinac se sigurno neće pomiriti s klupom za rezervne igrače, zbog čega je odlazak iz Manchestera vrlo realna opcija po završetku sezone.

Pored Intera, u redu za potpis Aguera stoje PSG i Real Madrid. Sergio Aguero je svoju karijeru počeo u argentinskom Independienteu za koji je igrao u periodu od 2003. do 2006. godine i za to vrijeme u 54 nastupa postigao 23 pogotka. Njegove odlične parije primijetio je Atletico Madrid koji ga 2006. godine dovodi u svoje redove za čak 23 milijuna eura.

U Madridu se zadržao sve do 2011. godine i do tada je u 175 utakmica 74 puta pogađao protivničku mrežu. Dres Manchester Cityja, argentinski nogometaš nosi od 2011. godine i ukupno je 168 puta igrao za englesku momčad i pritom upisao 113 pogodaka.

Član je argentinske reprezentacije od 2006. godine, a nacionalne boje branio je 80 puta.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!