NaslovnicaVijestiManchester United prodaje svoju zvijezdu, ali pod jednim uslovom!

Manchester United prodaje svoju zvijezdu, ali pod jednim uslovom!

Jose Mourinho je spreman pustiti David De Geu da se pridruži Real Madridu, ako dobije Gareth Balea u zamjenu za njega. Zvijezda Manchester Uniteda je dugoročni cilj španjolskih divova.

Manchester United prodaje

De Gea, koji ima 27 godina, gotovo se pridružio Real Madridu u 2015. godini, ali kasni fax je završio sve nade ovog transfera.

Španjolski reprezentativac je potpisao novi dugoročni ugovor na Old Traffordu i ostao je i dan danas tamo.

Međutim, prema španjolskoj publikaciji Diario Golu, De Gea očajnički želi da se pridruži Real Madridu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Tvrde da je vratar čak rekao da će Realov predsjednik Florentino Perez spreman da dovede De Geu u redove Real Madrida.

Diario Gol je dodao kako je Mourinho izjavio da će tražiti zamjenskog igrača i još novca za vratara svjetske klase.

Menadžer Old Trafforda je spreman da izgubi David De Geu samo ako dobije Gareth Balea zauzvrat.

Mourinho očajnički želi dovesti Gareth Balea natrag u Premier ligu, a ‘Posebni’ je uvjeren da može na taj način ispaliti Manchester United na sami vrh.

Crveni đavoli su održali razgovore prošlog ljeta sa krilnim igračem, ali potez se nikada nije materijalizovao i Velšanin je ostao na Bernabeuu.

[su_premierleague]

Diario Gol također kaže da je Tottenham otvoren za ponovno potpisivanje Gareth Balea, koji ih je napustio tijekom 2013. godine u rekordnom transferu, a ljeti bi ponovo mogao biti dostupan.

Vidjet ćemo tko će biti brži i bolji pregovarač Mauricio Pochettino ili Jose Mourinho. Na ljeto će se sve razjasniti.

Gareth Bale je sa Real Madridom tri puta osvojio titulu Lige prvaka. Bio je prvak Španjolske, a osvojio je i španjolski kup. Zatim je tri puta osvojio i UEFA Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!