NaslovnicaVijestiManuel Neuer propušta početak nove sezone Bundeslige

Manuel Neuer propušta početak nove sezone Bundeslige

Manuel Neuer propušta početak nove sezone Bundeslige

Vratar Bayerna Manuel Neuer propustiće meč prvog kola Bundeslige protiv Bayer Leverkusena, rekao je trener minhenskog nogometnog kluba Carlo Ancelotti. Neuer je u travnju slomio kost u stopalu i od tada je radio na povratku, ali nije potpuno spreman za sutrašnji meč.

neuer propušta

“Manuel Neuer neće igrati sutra. Ne želimo riskirati”, rekao je Ancelotti za njemačke medije.

Bayern utakmicom protiv Bayera počinje borbu za šestu uzastopnu titulu u Bundesligi, a Ancelotti, pored Neuera, ne može računati ni na Jeromea Boatenga, Tiago Alcantara, Javija Marineza i Jamesa Rodrigueza.

“Teško nam je pao odlazak Neymara, trebaju nam pojačanja!”

Barcelona sprema ogromnu ponudu za nasljednika Andres Inieste

Svi mu se smiju: Pogledajte što je Cristiano Ronaldo naveo kao razlog za guranje suca

“Imamo ozlijeđene igrače, ali to nije veliki problem”, rekao je trener Bayerna.

Ancelotti će, na početku svoje druge sezone u Bayernu, imati na raspolaganju Davida Alabu i Arjena Robbena, koji su se oporavili od ozljeda. “Obojica su u dobrom stanju, ali ću sutra donijeti odluku o sastavu.”, rekao je Ancelotti.

Utakmica između Bayerna i Bayera igra se u petak od 20:30 časova na Allianz areni.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!