NaslovnicaVijestiMario Balotelli nastavlja komičnu karijeru: Prve dvije minute utakmice u Niceu propustio...

Mario Balotelli nastavlja komičnu karijeru: Prve dvije minute utakmice u Niceu propustio zbog bizarnog razloga

Mario Balotelli nastavlja komičnu karijeru. Prve dvije minute utakmice u Niceu propustio zbog bizarnog razloga. Sjećate se kada Mario Balotelli nije znao obući marker na zagrijavanju Manchester Cityja?

Mario Balotelli nastavlja

Naravno da se sjećate. Bilo je to u prvoj sezoni Balotellija u Engleskoj i on nam je tu dao uvid u ono što će se dogoditi.

Talijanski napadač je bio predmet ismijavanja za neko vrijeme, sa Edinom Džekom koji se zezao sa njim na treningu nešto kasnije.

[su_euro_soccer_bonus]

26-godišnjak, koji trenutno igra u Francuskoj za Nice je sigurno smatran od strane Roberto Mancinija, Jose Mourinha, Brendan Rodgersa kao jedan od najtežih igrača za treniranje.

Dovoljno je pročitati Mourinhovu sjajnu anegdotu iz svog vremena u Interu.

“Mogao bi napisati knjigu od 200 stranica za moje dvije godine sa Mariom u Interu, ali knjiga ne bi bila drama – to bi bila komedija”, rekao je Mourinho za BT Sport u 2014. godini.

“Sjećam se jednom kad smo išli igrati u Kazan u Ligi prvaka. U toj utakmici sam imao sve moje strijelce na listi ozljeda. Nema Diego Milita, nema Saumel Eto’oa, bio sam stvarno u nevolji, a Mario je bio jedini koji je mogao igrati.”

“Mario je dobio žuti karton u 42. minuti, pa kad sam došao u svlačionicu na poluvremenu, 14 od 15 minuta sam pričao samo sa Mariom.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Rekao sam mu: Mario, ne mogu te zamijeniti, nemam napadača na klupi, tako da ne dodiruj nikoga i samo igraj sa loptom. Ako izgubimo loptu, nemoj reagirati. Ako te neko provocira, nemoj reagirati, ako sudac pogriješi, nemoj reagirati.”

“46. minuta utakmice – crveni karton!”

Ovo je zaista komedija, kao što je to objasnio Mourinho.

Najnovija nebuloza koju je uradio Balotelli

Lucien Favre je sada menadžer Balotellija i to je ludo baš onako kako se očekivalo. Bivši igrač Manchester Cityja je postigao 12 golova u 22 nastupa, ali također je primio šest žutih kartona i tri crvena.

Balotelli je sačuvao svoje najbolje trenutke za jučerašnju utakmicu protiv Nantesa.

Poznata budućnost Arsene Wengera: Pulis otkrio što mu je Wenger rekao o svojoj budućnosti

Napadač je propustio prve dvije minute utakmice, jer njegove pertle nisu bile svezane. Ne, ne šalimo se, čak imamo i dokaze na videu ispod. Član osoblja je morao doći da sveže pertle talijanskom napadaču, jer on to nije znao sam uraditi.

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!