NaslovnicaVijestiMatthias Ginter napustio Borussiju Dortmund

Matthias Ginter napustio Borussiju Dortmund

Matthias Ginter napustio Borussiju Dortmund

Njemački obrambeni nogometaš Matthias Ginter napustio je Borussiju iz Dortmunda i prešao u rivalsku Borussiju Mönchengladbach 17 milijuna eura. Ginter je dogovorio četverogodišnji ugovor s “koltovima”, dok bi klub iz Dortmunda mogao zaraditi još tri milijuna eura u slučaju da se ispune određeni bonusi.

napustio borussiju

Njemački univerzalac, koji može odgovoriti na pozicijama desnog beka, stopera i zadnjeg veznog, napustio je Dortmund zbog dolaska Omera Topraka iz Bayer Leverkusena.

“Matthias Ginter je otišao zbog jake konkurencije u obrani, izašli smo mu u susret.”, rekao je sportski direktor “milijunaša” Mihael Cork.

Milan dobio veliko pojačanje!

Jose Mourinho ljut na čelnike Uniteda

Olivier Giroud otkrio koji su mu planovi povodom dolaska Alexandrea Lacazettea u Arsenal

Kada Alex Ferguson pobjesni: Znate šta? On je obično govno

Ginter je tri godine igrao na Westfalenu , a dobrim igrama stigao je i da zabilježi 14 nastupa za reprezentaciju Njemačke. Ginter je karijeru počeo u omladinskim kategorijama Freiburga, a zaigrao je i za prvi tim 2012. godine. Zadržao se tu do 2014. godine, nakon 70 nastupa u dresu Freiburga je prešao u Borussiju Dortmund za koju je igrao tri godine i u 66 nastupa je postigao tri pogotka.

Za njemačku reprezentaciju je debitovao 2014. godine, a prije toga je igrao za omladinske selekcije reprezentacije Njemačke.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!