NaslovnicaVijestiMenadžer Donnarumme otkrio kako se prema njegovom igraču ponašao Milan!

Menadžer Donnarumme otkrio kako se prema njegovom igraču ponašao Milan!

Menadžer Donnarumme otkrio kako se prema njegovom igraču ponašao Milan!

Menadžer Gianluigija Donnarumme, Mino Raiola objasnio je u Monte Carlu medije zbog čega njegov nogometaš nije htio produžiti ugovor sa Milanom, te kako se talijanski klub ophodio prema njemu. Podsjetimo, mladi vratar je odbio produžiti ugovor sa Milanom i tako pao u očima mnogih navijača.

menadžer donnarumme

“Gigio je ispočetka htio potpisati novi ugovor, ali potom su nam prijetili, prisiljavali nas. Donnarumma je osjetio da nema podršku kluba, zaštitu. Pa Milan ga je mobingirao. Rekao mi je da nije spreman potpisati nakon što je vidio kako se Milan ponaša, čak i što mu se događa s obitelji.”

Raiola je rekao da trenutno ne pregovaraju sa drugim klubovima.

>>Mino Raiola: “Vrlo je moguće da se Zlatan vrati u Italiju”

“Ni u jednom trenutku problem nije bio novac, nego je pomanjkanje podrške kluba dovelo do nekih neugodnih situacija, poput transparenta navijača u kampu kluba, koji nitko nije uklonio. Pa čelnici koji su prijetili da neće igrati i da će mu zaustaviti karijeru ukoliko ne potpiše! To je mobing!”

“Nismo ni razgovarali o novcu jer nismo došli do toga.”

[su_live_koeficijenti]

Potom je pokušao zaštititi Donnarummu od bijesa navijača:

“Ja preuzimam krivnju! A Gigio i njegova obitelj dobivali su čak i prijetnje smrću! Trebao sam to zaustaviti istoga časa…”

Što dalje?

“Kad dođu ponude obavijestit ću Milan, ne vidim način kako može ostati u klubu. Donnarumma je tužan, ali ta je priča morala završiti.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!