NaslovnicaVijestiPredsjednik Torina: Nema šanse da zadržimo Harta

Predsjednik Torina: Nema šanse da zadržimo Harta

Predsjednik Torina izjavio je da nema gotovo nikakve šanse da Joe Hart ostane u Torinu i nakon isteka posudbe iz Manchester Cityja.

šanse

Engleski vratar Joe Hart na golu Torina ostaje do lipnja 2017. godine. Nakon toga gotovo izvjesno slijedi povratak na Otok, a jedino pitanje je čiju će opremu iskusni čuvar mreže zadužiti.

Hart je ljetos stigao u Torino na posudbu iz Manchester Cityja, i iako je postojala minimalna šansa da i nakon isteka ugovorenog razdoblja ostane jedinica u ekipi Siniše Mihajlovića, nju je raspršio prvi čovjek “Bikova” Urbano Cairo.

“Uživamo u njegovom društvu, ali znamo da nema šanse da postane naš igrač jer je njegova plaća prevelika za nas. Vidjet ćemo što ćemo raditi u lipnju, kakvog ćemo golmana tražiti kasnije”, rekao je Cairo za La Stampu.

KLADI SE
Engleski mediji mjesecima unatrag licitiraju s imenom novog Hartovog kluba, a poslije Liverpoola i Evertona, u utrku se navodno uključio i londonski Chelsea. I dok agenti nekadašnjeg reprezentativca “Gordog albiona” budu tražili idealnu sredinu svom klijentu, rukovodstvo Torina moraće da pronađe rješenje na gol liniji za sezonu u kojoj, nadaju se svi, očekuju i izazovi u europskim natjecanjima.

“Sviđa mi se Iturbe iz Rome, ali nikad se ne zna s zimskom pijacom. Torino mi je prioritet, naciljali smo Europu, koju jurimo od starta sezone. Volio bih kada bismo mogli da se dokopamo Lige prvaka, ali moramo voditi računa i o financijama”, poručio je Cairo.

Nakon polovine sezone u Serie A, Torino zauzima 8. mjesto na tablici, 5 bodova daleko od mjesta koje vodi u Europu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!