NaslovnicaVijestiOčajnički od Griezmanna: Evo što će uraditi kako bi osigurao transfer u...

Očajnički od Griezmanna: Evo što će uraditi kako bi osigurao transfer u Barcelonu

Očajnički od Griezmanna. Budućnost Antoine Griezmanna bila je prilično vruća tema od početka prošlog ljeta. Nakon nevjerojatne sezone sa Atletico Madridom, činilo se samo formalno da će francuski napadač preći u Manchester United.

Očajnički od Griezmanna

Međutim, Atleticova zabrana transfera prisilila je Griezmanna da ostane u glavnom gradu Španjolske, gdje je potpisao i novi ugovor u kojem sada ima klauzulu od 100 milijuna eura.

Kako je sezona napredovala, glasine o tome kako će napustiti Diego Simeoneovu ekipu su izronile, a Barcelona je sada viđena kao favorit za njegov potpis.

Međutim, Blaugrana je zapravo morala objaviti službenu izjavu kojom potvrđuje da se nisu sastajali u prosincu, nakon što su španjolski izvještaji izjavili da su se sastali sa njegovim predstavnicima i dogovorili sve uvjete.

[su_watch_live_football]

Možda ga neće ni dovesti? Pa, katalonski časopis Sport objavio je vrlo zanimljiv dio detalja o tome kako bi se ovaj dogovor mogao desiti prije Svjetskog prvenstva u lipnju.

Oba će se kluba sastati kako bi uskoro razgovarali o transferu i čak su spremni platiti više od njegovih 100 milijuna eura klauzule kako bi sačuvali pozitivne odnose sa Atleticom.

I čini se da Griezmann očajnički želi da ostvari ovaj transfer, jer izvješće navodi da je francuski napadač spreman prihvatiti manju plaću za odlazak u Barcelonu.

Blaugrana posjeduje jedan od najvećih računa za plaće u svjetskom nogometu i mora se posvetiti sa posebnom pažnjom ka novim pojačanjima kako ne bi prekoračili limit plaća.

[su_live_koeficijenti]

Griezmannov transfer bi stoga bio obilježen značajnim bonusima, što bi omogućilo da transfer napreduje mnogo lakše.

Ako sve bude dobro, Griezmann će najvjerojatnije biti najavljen kao igrač Barcelone čim se transferni rok otvori 1. srpnja.

Samo zamislite glavobolju Ernesta Valverdea koji će morati da uklopi Francuza sa Lionel Messija, Luis Suareza, Philippe Coutinha i Ousmane Dembelea u istu ekipu. To su možda slatke muke, ali neće biti lako.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!