NaslovnicaVijestiOtkriven broj kojeg će Mbappe nositi: Evo koliko će koštati dres mladog...

Otkriven broj kojeg će Mbappe nositi: Evo koliko će koštati dres mladog Francuza

Otkriven broj kojeg će Mbappe nositi. Evo koliko će koštati dres mladog Francuza. Kylian Mbappe će nositi dres sa brojem 29 u PSG-u, no svatko tko želi kupiti njegov dres u pariškoj klupskoj trgovini će morati da plati znatnu količinu novca.

Otkriven broj

18-godišnja senzacija, koja je postigla 26 golova na svim natjecanjima u protekloj sezoni u Monacovom dresu, trenirao je sa svojim novim suigračima u PSG-ovom trenerskom terenu po prvi put jučer, pred svoju posudbu, koja će PSG-a koštati 166 milijuna funti sljedećeg ljeta.

Već je potvrđeno da će nositi isti broj koji je nosio na Stade Louisu II, preuzimajući ga od Jean-Kevina Augustina, koji je otišao u RB Leipzig u Bundesligu, u svoj novi klub.

Ali ako želite ime i broj Mbappea na poleđini bilo kojeg od tri dresa ove sezone u PSG-u, zajedno sa logom Lige 1, postavit će vam cijenu od 151.68 funti u PSG-ovoj oficijalnoj trgovini.

Samo sa dresom bez broja, dizajn koji će nositi igrači Unai Emeryja će koštati 128.70 funti. Dodajte troškove za ime i broj od 13.70, plus znakovi na rukavima i to će vam oduzeti 150 funti iz džepa.

[su_bet365_app]

Možete ga dobiti malo jeftinije ako prođete kroz Nike-ov službeni sajt, sa cijenom od 112.95 funti sa brojem i imenom, bilo da je to Mbappe ili neki drugi igrač. 99.95 funti će koštati samo replika dresa u Nike-ovoj trgovini, što je i dalje velika cijena zar ne?

Mbappe je tek drugi na listi najskupljih nogometaša svih vremena, a njegov novi brazilski suigrač je stigao na Park Prinčeva za 198 milijuna funti iz Barcelone samo nekoliko tjedana prije francuske senzacije.

Govoreći o mogućnosti igranja uz bivšeg igrača Barcelone, Mbappe je rekao: “Igranje sa Neymarom je nešto izvanredno. PSG me već zanimao i prije njega, no on je dodatno pojačao to zanimanje.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!