NaslovnicaVijestiPerez otkrio da li će Ronaldo napustiti Real

Perez otkrio da li će Ronaldo napustiti Real

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo ljut je i uvrijeđen jer ga španjolski tužitelji terete za utaju poreza, ali neće napustiti Španjolsku, tvrdi predsjednik kluba Florentino Perez.

napustiti

Ronaldo je upravo od Pereza zatražio da ga pusti u drugi klub, nakon što je optužen da je na Djevičanskim otocima sakrio 14,7 milijuna eura, ali prvi čovjek Reala je odbacio mogućnost da će najbolji igrač svijeta napustiti Santigao Bernabeu.

[su_no1forfootball][su_glavne_utakmice__koeficijenti][/su_no1forfootball]

“Ronaldo ima ugovor do 2021. godine. Ono što znamo je da je rekao suigračima da je ljut. Mediji su svašta pisali i ne mogu im dam preveliku važnost. Pričat ćemo poslije Kupa konfederacija”, rekao je Perez za Espana radio.

Perez je još jednom stao u obranu službeno najboljeg nogometaša svijeta.

Dani Alves otkrio zbog čega je izabrao Manchester City

Saznajte koliku platu traži Totti za nastavak karijere

Transfer glasine: PSG troši 250 miliona, Juventus dovodi golmana, dvojac Chelseaja u Španiji

“On je čovjek od integriteta i ispunjava sve svoje obveze. Postoji mnogo ljudi koji žele da ga povrijede, a mi smo oduševljeni što je u Realu. Uvjeren sam da će ostati”, rekao je Perez, dodavši ipak da je prvi prioritet da se produži ugovor treneru Zinedineu Zidaneu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!