NaslovnicaVijestiRakitić: Za Enriquea bih se bacio s mosta!

Rakitić: Za Enriquea bih se bacio s mosta!

Nogometaš Barcelone Ivan Rakitić, rekao je kako ima puno povjerenje u trenera Luisa Enriquea, te da bi se “bacio s mosta za njega ako bi bilo potrebno”.

bacio s mosta

“Enrique mi je puno pomogao. Vjerovao mi je čim sam došao u klub, isto kao i suigrači, što mi je omogućilo da mirno radim. Osim toga, on je bio taj koji je tražio moj dolazak u Barcelonu. Za njega bih se bacio s mosta da treba, to bih bez sumnje učinio. On ti jednim pogledom ili smiješkom prenosi povjerenje potrebno za uspjeh “, rekao je Rakitić za France Football.

Rakitić je u nedjelju igrao od 62. minute u prvenstvenoj pobjedi nad Las Palmasom od 5:0. Tjedan dana ranije Enrique ga nije uvrstio u sastav za utakmicu protiv Villarreala, dok je dvije prethodne protiv Osasune i Espanyola odgledao s klupe.

“Tijekom sezone ima uspona i padova. Zato je potrebno trenirati kako bi uspon trajao duže”, rekao je 28-godišnji vezni igrač koji je u Barcelonu došao u ljeto 2014. godine iz Seville.

“Ponosan sam što sam u Barceloni. Moj zadatak je da pomognem ekipi. Želim da moji suigrači u svakom trenutku osjećaju da mogu računati na mene. Priznanje se dobiva na terenu, adekvatnim reakcijama u bilo kojem trenutku utakmice”, rekao je hrvatski nogometaš, koji ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2019. godine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!