NaslovnicaVijestiRonaldo i Buffon o šansama za osvajanje Lige prvaka

Ronaldo i Buffon o šansama za osvajanje Lige prvaka

Juventus i Real će ukrstiti koplja u finalu Lige prvaka u Cardiffu 3. lipnja. “Kraljevski klub” brani krunu, dok Juventus juri svoj treći naslov prvaka Europe, prvi nakon 21 godinu.

Lige prvaka

“Uzbuđeni smo što smo ćemo igrati novo finale.” kaže Cristiano Ronaldo, golgeter Reala i najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka sa 103 gola. “Neće biti lako protiv Juventusa, po meni šanse su 50:50. Ipak, možda je još rano da se priča o Cardiffu. Sada smo fokusirani na La Ligu gdje predugo čekamo trofej.”

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Koliko su Španjolci željni domaće titule, toliko su Torinezi gladni europske slave. Uvjerljivo najtrofejniji klub u talijanskim okvirima samo je 1985. i 1996. bio na krovu Europe. Prestižni pehar već 21 godinu nije bio u rukama crno-bijelih, još otkako je generacija Del Piera, Jugovića, Contea, Viallija… savladala Ajax na penale u Rimu.

“Osjećam da je konačno došlo vrijeme da podignemo trofej. Iz godine u godine rastemo, i mislim da ova fantastična ekipa zaslužuje da osvoji Ligu prvaka”, istaknuo je 39-godišnji Buffon, koji i dalje nema ovaj pehar u kolekciji.

Kako će Chelsea profitirati od Juventusovog uspjeha?

Football leaks: Pogledajte koliko Ronaldo zarađuje izvan nogometa

Razlog zbog kojeg je Torres pobijesnio na Ronalda: Evo što su rekli jedan drugom

Bonnuci i Alves iznijeli očekivanja pred finale Lige prvaka

Osim Buffona, dvoboj u Cardiffu biće poseban i za trenera Reala Zinedinea Zidanea. Francuz je pet godina igrao za Juventus, u crno-bijelom dresu je izgubio dva finala Kupa prvaka, a drugo upravo od Reala 1998. u Amsterdamu (0:1).

Prva subota u lipnju, mogla bi donijeti i kraj dugačke tradicije, pošto nijedan prvak nije od 1990. obranio krunu (Milan). Real je došao na utakmicu do tog podviga, ali o svemu se pita i Juventus …

Kaptan Reala Sergio Ramos kroz šalu je poručio da prvi strijelac Juventusa Gonzalo Higuain, koji je šest godina nosio dres Madriđana, neće imati nikakav popust.

“Imamo vrlo dobar odnos, ali neće dobiti kikiriki u finalu, već samo iskre”, rekao je Ramos.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!