NaslovnicaVijestiSamuel Umtiti ovom izjavom zabrinuo sve navijače Barcelone!

Samuel Umtiti ovom izjavom zabrinuo sve navijače Barcelone!

U Barceloni se u ovom trenutku najviše bave o budućnosti francuskog braniča Samuela Umtitija, koji na stolu ima ponudu Manchester Uniteda. Francuski nogometaš tvrdi kako katalonci sa njim još nisu započeli pregovore o potpisivanju novog ugovora, te da zbog toga ne može i neće govoriti o svojoj budućnosti.

Samuel Umtiti ovom izjavom

Nakon što su se proširile glasine kako je Manchester United spreman platiti otkupnu klauzulu u Umtitijevom ugovor, oglasio se i sam francuski branič. Nije tajna da Jose Mourinho u svoju ekipu silno želi dovesti bivšeg nogometaša Lyona za kojeg je sprreman platiti čak 60 milijuna eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula što za Engleze sasvim sigurno ne predstavlja problem.

>> Buffon otkrio najveću grešku koju je Juventus napravio u finalu protiv Real Madrida

Umtiti priznaje da zna za interes od strane Uniteda, a da bi do transfera moglo doći, nagovjestio je u svojoj izjavi.

[su_champions_league]

“Znam da za mene vlada interes on strane nekoliko klubova, ali moje su misli usmjerene na Barcelonu, trenutno. Danas se sve dešava vrlo brzo, ali mogu reći da sam sretan ovdje u klubu. Ipak o budućnosti, ne želim razgovarati. Još uvijek nisam započeo nikakve pregovore. Možda u klubu žele produžiti ugovor, ali pregovori još nisu počeli. Otkupna klauzula ne znači puno, to svi znamo. Zadnja riječ je igračeva. Ja sam fokusiran samo na zelenu površinu i na to da se zabavljam kada igram nogomet.”, rekao je Umtiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!