NaslovnicaVijestiŠto je Messi uradio u prijateljskoj utakmici protiv Juventusa kako bi uvjerio...

Što je Messi uradio u prijateljskoj utakmici protiv Juventusa kako bi uvjerio Neymara da ostane na Camp Nou?

Što je Messi uradio u prijateljskoj utakmici protiv Juventusa kako bi uvjerio Neymara da ostane na Camp Nou? “On ostaje.” dvije jednostavne riječi Gerarda Piquea na svom Instagramu naizgled otkrivaju Neymarovu budućnost.

Što je Messi

Naravno, zapravo nismo čuli službenu potvrdu, ali čini se da su igrači Barcelone uradili svoju magiju i uvjerili Brazilca da ostane i ne preseli se u PSG za 222 milijuna eura.

Lionel Messi i Suarez su izjavili da Neymar mora ostati kako bi održali ‘MSN’ zajedno, podsjećajući ga na to da su oni najbolji napadački trio u nogometu i da još uvijek mogu ostvariti velike stvari zajedno.

Ali to je bio Pique zbog kojeg je Neymar odlučio ostati na Camp Nou.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Prema pisanju španjolskih novina Sport, objasnio je što znači igrati za Barcelonu i kako navijači cijene igrače koji ostanu predani klubu. Budući da Neymar ima veliku mogućnost da postane legenda kluba ako uspije popuniti mjesto koje Messi ostavi kada završi karijeru, on će imati vrlo veliku ulogu u narednim godinama.

Ali Messi je bio jedan od glavnih razloga zbog kojih je želio napustiti klub. Ne zato što nije volio Argentinu, već zato što se htio maknuti iz njegove sjene u pokušaju da osvoji Zlatnu loptu.

Neymar nikada nije završio iznad Messija u natjecanju za Zlatnu loptu i vjerojatno nikada i neće biti dok god dijeli svlačionicu sa peterostrukim dobitnikom nagrade.

Ali Messi razumije Neymarovu zabrinutost.

[su_no1forfootball]

I nešto što je učinio tijekom Barcelonine pobjede u prijateljskoj utakmici nad Juventusom (2-1) za vikend, sugerira da je spreman podijeliti reflektor sa Neymarom.

Neymar je postigao dva gola tijekom pred-sezone kako bi dokazao zašto je PSG spreman ponuditi taj ogroman novac.

Prema istom izvješću u Sportu, Messi je odustao od slobodnog udarca u prekrasnoj prilici da pokaže kako je spreman dopustiti Neymaru da polako počne preuzimati slobodne udarce u budućnosti.

Pogledajte u videu ispod kako se to zapravo izdešavalo.

Možda je to bio mali trenutak velikodušnosti i nešto što Messi radi redovito, dok dijeli svoje penale i slobodne udarce sa svojim suigračima, ali je to vjerojatno mnogo značilo Neymaru.

U dobi od 25 godina, vrijeme je da Neymar preuzme sljedeći korak i pokuša osvojiti najveću pojedinačnu nagradu u nogometu.

Također pročitajte: Tri igrača Barcelone koji su molili Neymara da ostane na Nou Campu

Ali čini se da je spreman učiti od Messija i Suareza kako bi za nekoliko godina preuzeo odgovornost i postao glavni igrač u klubu, baš kao i Messi u ovim trenucima.

Mega euri PSG-a ovaj put nisu učinili dovoljno kako bi uvjerili Neymara da napusti Nou Camp.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!