NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona bacila oko na igrača Uniteda, Lewandowski na meti kluba...

Transfer glasine: Barcelona bacila oko na igrača Uniteda, Lewandowski na meti kluba iz Engleske, Slaven Bilić dovodi kapitalca u West Ham

Transfer glasine: Barcelona bacila oko na igrača Uniteda, Lewandowski na meti kluba iz Engleske, Slaven Bilić dovodi kapitalca u West Ham! Ljetni transfer rok je završen, trošilo se najviše do sada. Rekordi, što se tiče visine obeštećenja padali su iz dana u dan. Odmah nakon završetka transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United mogao bi izgubiti još jednog talentovanog nogometaša, a ovaj put se radi o Angelu Gomesau,  17-godišnjim tinejdžerom koji tek treba potpisati svoj prvi profesionalni ugovor, objavljuje The Sun.
Gomes je debitovao za United posljednjeg dana sezone prošle sezone i smatra se jednim od najvećih talenata u ekipi Manchestera. Međutim, United mu tek mora ponudtiti njegov prvi ugovor, a Barcelona iza ugla vreba te se nadaju kako će preoteti Gomesa Untedu naredno ljeto bez odštete.

>> Napokon otkriven pravi razlog Kroosovog odlaska iz Bayern Munchena

Menadžer Manchester Citya Pep Guardiola u januaru želi dovesti napadača Bayern Munchena Robert Lewandowskog, piše The Sunu. Guardiola je, kako se izvještava, poslao skautekoji su pratili Lewandowski ovog i prošlog vikenda, gdje je dva puta pogodio protiv Mainza, a City bi mogao imati prednost nad konkurentima zbog Guardiole koji je uspješno surađivao sa Poljakom u Bayernu.

Jack Wilshere do isteka ugovora sa Arsenalom ima još dvije godine a s obzirom na to da je više vremena na tribinama nego u sastavu izgleda da će zatražiti transfer u West Ham ove zime, navodi Daily Star.
Wilshere je veliki navijač Čekićara i nada se da će Slaven Bilić poslati novu ponudu u januaru nakon što je Arsenal odbio njihovu prvu ponudu vrijednu 20 miliona funti krajem avgusta.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!