NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United na ljeto dovodi zvijezdu Napolija, Yaya Toure ostaje u...

Transfer glasine: United na ljeto dovodi zvijezdu Napolija, Yaya Toure ostaje u Engleskoj, Malcom napušta Francusku

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United se nada da će na ljeto potpisati zvijezdu Napolija Driesa Mertensa, javlja The Sun. 30-godišnji belgijski reprezenttaivac je bio jedan od najboljih  igrača Napolija posljednjih godina, postižući 45 golova u Serie A tijekom posljednje dvije sezone. Mertens ima  otkupnu klauzulu od samo 25 milijuna funti za ekipe izvan Italije, što će bez sumnje dovesti do velikog broja inozemnih interesa.

>> Da li je ovo moguće?! Real bez ovih igrača ide na El Clasico!

Kada ode iz Manchester Citya, veznjak Yaya Toure, želi ostati u Premier ligi sljedeće sezone, piše Manchester Evening News. 34-godišnjak će napustiti City na kraju sezone nakon osmogodišnjeg boravka na stadionu Etihad. Iako se Toure mogao iskušati u Kini, te zaraditi veliki novac, njegova obitelj se preselila na sjeverozapad Engleske, te znači da su mu potencijalne destinacije Everton, Burnleya i Huddersfield.

[su_champions_league]

Bordeauxov veznjak Malcom, razočarao je mnoge klubove iz Premier lige ali i upravu Bayerna, izjavom kako mu je želja da zaigra za PSG. Brazilac je povezan s nizom najboljih europskih klubova, uključujući Tottenham, Arsenal i Bayern München no sada je otkrio da su novi prvaci Ligue 1 klub iz snova, inzistirajući na tome da želi igrati za klub koji se konstantno bori za naslov i takmiči se u Ligi prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!