NaslovnicaVijestiVELIKE VIJESTI ZA SANEA: Manchester City napravio veliku odluku o njegovoj budućnosti!

VELIKE VIJESTI ZA SANEA: Manchester City napravio veliku odluku o njegovoj budućnosti!

Velike vijesti za Sanea. Manchester City napravio veliku odluku o njegovoj budućnosti! Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola je odlučio zadržati Leroya Sanea na Etihadu, a klubski dužnosnici rade na novom ugovoru za Nijemca, prenosi nam Metro.

Velike vijesti

Krilni igrač još uvijek nije započeo utakmicu u Premier ligi ove sezone i nije uključen u momčad Cityja u pobjedi od 2-1 protiv Newcastlea prošlog vikenda.

Sane nije bio uvršten u momčad Njemačke na Svjetskom prvenstvu, a Guardiola je ignorirao pitanja o 22-godišnjaku i njegovom stavu. Španjolac je bio nezadovoljan Saneovom primjenom tijekom cijele sezone i nije vidio poboljšanja u ranijim tjednima sezone.

Ipak, od kluba je navedeno da je Sane jedinstven talenat i da Guardiola ne sumnja u njegovu dugoročnu budućnost u Cityju.

Nijemac ima još tri godine u svom trenutnom ugovoru, ali Metro tvrdi da Građani žele da ga vežu novim ugovorom.

Sane zarađuje oko 65.000 funti tjedno i može se očekivati skromno poboljšanje u njegovom novom ugovoru na Etihadu.

Klub je nedavno potpisao nove dugoročne ugovore sa Edersonom i Gabriel Jesusom, uprkos činjenici da su oba igrača imala mnogo vremena preostalog u postojećim ugovorima.

Sane je ponovo pozvan u reprezentaciju Njemačke za Ligu Nacija ovog tjedna, ali suigrač Toni Kroos je izjavio da će njegov kolega morati da poboljša svoj govor tijela ako želi ispuniti svoj potencijal.

“Ponekad imate osjećaj da je sve isto sa Leroyjevim govorom tijela, bilo da smo pobijedili ili izgubili”, rekao je Kroos.

“On mora poboljšati svoj govor tijela. On je igrač koji ima sve što mu treba da bude najbolji igrač na svijetu, ali ponekad mu morate reći da mora igrati bolje.”

“Prošle godine je bio fantastičan za City, ali Pep Guardiola trenutno ima isti problem – pokušava iskoristiti sve kako bi dobio ono najbolje iz njega. Ako nastupi dobro, on je pravo oružje, iskreno govoreći.”

“On ima odličnu kvalitetu, osobita za nas, ali možda je glavni trener gledao njegove nastupe za reprezentaciju i nije bio sretan.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!