NaslovnicaVijestiWesley Sneijder potvrdio novu destinaciju: 32-godišnjak se pridružuje svom bivšem suigraču iz...

Wesley Sneijder potvrdio novu destinaciju: 32-godišnjak se pridružuje svom bivšem suigraču iz Intera

Wesley Sneijder potvrdio novu destinaciju. 32-godišnjak se pridružuje svom bivšem suigraču iz Intera. Nakon što je napustio Galatasaray otkad je otkupio svoj ugovor za 4.5 milijuna eura, potvrđena je sljedeća destinacija Wesleyja Sneijdera.

Wesley Sneijder potvrdio

Iako je stigla velika novčana ponuda iz MLS-a, točnije iz Los Angelesa, kao i mogućnost povratka u Seriju A sa Sampdorijom, dok je i klub iz njegovog rodnog grada Utrechta također bio zainteresiran, Sneijder je odlučio da neće potpisati ni za jedan od ovih klubova, nego za Nice u Ligi 1.

Nizozemac je bio jako povezan sa klubom, koji je prošle sezone završio na trećem mjestu u Francuskoj Ligi 1, a sada je Nice i službeno potvrdio da je Sneijderu ostalo samo da odradi medicinske preglede.

[su_bonus]

Sneijder je pet godina proveo u Istanbulu, gdje je napravio 173 nastupa za Galatu, postižući 45 golova, dok je podigao osam trofeja sa turskim divovima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U Nici, pod vodstvom Lucien Favrea, on će se ponovo susresti sa svojim bivšim suigračem iz Intera, Mario Balotellijem.

Čak iako nisu njegove najbolje godine – koje su bile oko 2010., kada je o svojio treble sa Jose Mourinhom i Interom, ovo je čini se vrlo dobar posao za Nice.

Sneijder je prošle godine registrirao 15 asistencija u turskoj ligi, sugerirajući da još uvijek ima taj kreativni dodir.

Također pročitajte: Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

U Nice stiže kako bi osvojio još jednu ligu u svojoj blistavoj karijeri, nakon što je osvojio titule u Nizozemskoj, Španjolskoj, Italiji i Turskoj. Pobjednički mentalitet i iskustvo 32-godišnjaka bit će neprocjenjive vrijednosti za momčad Nicea.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!