NaslovnicaVijestiZašto Gerard Pique nije pozvan na Messijevo vjenčanje?

Zašto Gerard Pique nije pozvan na Messijevo vjenčanje?

Zašto Gerard Pique nije pozvan na Messijevo vjenčanje? Najavljeno je još u prosincu da se Lionel Messi napokon ženi za svoju dugogodišnju djevojku, Antonellu Roccuzzo, ovog ljeta.

Zašto Gerard Pique nije pozvan

Špekulacije su da će se par vjenčati 24. lipnja, na dan Messijevog 30-og rođendana, a mnoge njegove kolege se očekuju na toj svečanosti.

No, jedan igrač koji navodno nije dobio pozivnicu je Gerard Pique, jedan od Messijevih najbližih prijatelja u nogometu.

[su_euro_soccer_bonus]

Messi zna Pique i Cesc Fabregasa od trenutka kada se pridružio Barceloni kao 13-godišnjak 2001. godine.

No, dok će Fabregas vjerojatno biti prisuta na Messijevom vjenčanju, Pique neće. Ali zašto?

Zašto Gerard Pique nije pozvan na Messijevo vjenčanje?

Pa, prema španjolskim novinama El Pais – to je sve zbog problema između Antonelle i kako je Pique počeo svoj odnos sa pop zvijezdom Shakirom.

Antonella je bila bliski prijatelj sa Piqueovom bivšom djevojkom Nuriom Tomas i prema izvješću, bila je nesretna kako je par završio svoj odnos.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Pique je sreo Shakiru dok je bio u vezi sa Tomas – on se pojavio u spotu Kolumbijanke za službenu pjesmu Svjetskog prvenstva 2010. godine – a čini se da Antonella i dalje ima problem sa tim.

Cristiano Ronaldo nakon izmjene psovao na Zidanea: Zar su ove psovke zaista bile potrebne od strane najboljeg igrača Real Madrida?

To što je ona još uvijek vjerojatno dobra prijateljica sa Tomas, očito je stvorilo velike probleme u odnosu između nje i Shakire.

Dakle, kako bi se izbjegle daljnje neugodnosti, Pique i Shakira nisu dobili pozivnicu na vjenčanje godine.

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!