NaslovnicaVijestiŽdrijeb Lige prvaka: Sukob gradskih rivala, Stara dama putuje u Francusku

Ždrijeb Lige prvaka: Sukob gradskih rivala, Stara dama putuje u Francusku

Ždrijeb polufinala Lige prvaka se održao u petak u 12:00h u Nyonu. Klubovi koji su prošli u polufinale su Atletico Madrid, Monaco, Real Madrid i Juventus. Izvlačenje je bilo otvoreno i bez obzira na države svi su mogli igrati protiv svakoga.

Ždrijeb polufinala Lige prvaka

Utakmice četvrtfinala su bile vrlo uzbudljive i nepredvidljive. Nitko nije mogao računati da će jedna Barcelona, nakon preokreta da ispadne od Juventusa, ali Juve je prkosio svim kvotama i sada se nalaze u bubnju za polufinale.

Atletico je prošao pored Leicestera, ne baš tako lagano, ali uspjeli su, dok je Monaco također uz dvije pobjede, u gostima i kod kuće osigurao prolaz u polufinale. Dolazimo do utakmice Real Madrida, koji je igrao protiv Bayerna i tu se mnogo toga izdešavalo, ali Los Blancosi su uspjeli i sada su se izvlačila četiri kluba za  polufinalne utakmice koje će se odigrati 2 i 3 svibnja. Finale se igra 3. lipnja u Cardiffu na nacionalnom stadionu Wales.

[su_euro_soccer_bonus]

Parovi polufinala Lige prvaka su:

Real Madrid – Atletico Madrid

Monaco – Juventus

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!