NaslovnicaVijestiZVANIČNO: PSG krenuo u lov na novog trenera

ZVANIČNO: PSG krenuo u lov na novog trenera

Španjolski stručnjak Unai Emery odlučio je u da u lipnju neće obnoviti svoj ugovor, što znači da se nakon dvije sezone provedene u Parizu oprašta od francuskog nogometnog diva Paris St. Germaina.

PSG krenuo

Nogometaši PSG-a osigurali su titulu nacionalnih prvaka prije kraja francuske lige. Međutim, sedmi naslov francuskog prvaka nije bio primarni cilj bogatih vlasnika pariškog kluba.

Emery nije ispunio  očekivanja u elitnom europskom natjecanju Lige prvaka, unatoč činjenici da su katarski šeici široko otvorili vreću sa noce prošlog ljeta i španjolskom strategu stavili na raspolaganje 400 milijuna za velika pojačanja u vidu jačanje Neymara i Kylian Mbappea.

>> Conte: Mourinho nije kriv zbog odlaska Salaha iz Chelseaja, a evo i zašto!

Nastupi Paris Saint-Germain-a u Ligi prvaka u posljednje dvije sezone, su bili razočaravajući jer je 46-godišnji Španjolac na klupi ovog kluba obje godine takmičenje završio u osmini finala, na samom početku eliminacijone borbe.

[su_champions_league]

U sezoni 2016./17., PSG je eliminiran od Barcelone a ove godine od madridski Real je predstavljao veliku prepreku za napredak u četvrtfinale.

Predsjednik Nasser Al-Khelaifi i sportski direktor  Antero Henrique dogovorili su okončanje suradnje. „Došli smo do zaključka da se naš rad više ne može nastaviti i to sam već rekao igračima:” izjavio je Emery nakon sastanka s najvišim članovima PSG-a.

Francuski sportski mediji već nagađaju da će na trenerski stol parižana u junu sjesti nijemac Thomas Tuchel  koji nakon raskida saradnje sa Dortmundom prošle godine još nije pronaša klub. Mogući kandidat za preuzimanje je i Wenger ali je Tuchel ipak mnogo realnija opcija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!