NaslovnicaVijestiNapokon progovorio o Salahu: Evo što je Mourinho imao reći na odlazak...

Napokon progovorio o Salahu: Evo što je Mourinho imao reći na odlazak Egipćanina iz Chelseaja

Gleadajući Mohamed Salaha ove sezone mora da je teško iskustvo za navijače Chelseaja. Egipćanin je postigao 43 gola na svim natjecanjima i ispalio je Liverpoola do ruba Lige prvaka.

Napokon progovorio

To je ostavilo navijače Chelseaja pitajući se zašto se stvari nisu dogodile za Salaha na Stamford Bridgeu.

Salah se pridružio Plavcima 2014. godine, ali nije uspio napraviti utjecaj, a nakon posudbe sa Fiorentinom i Romom, 2016. godine je prodan timu iz glavnog grada Italije.

Mohamed Salah se u Chelseaju borio sa formom pod vodstvom Jose Mouirnha, ali Antonio Conte je bio čovjek koji ga je zapravo prodao.

[su_champions_league]

A ovo je točka koju Mourinho želio naglasiti tijekom intervjua sa ESPN Brazilom.

Portugalski trener je pokušao da okrene krivnju za Salahov odlazak, nakon što je objasnio upravo ono što je dovelo do njegovog odlaska.

“To je prvi put da ću to reći, ali to je još jedna nepravda koja se priča o meni”, rekao je Mourinho.

“Ljudi kažu da sam ja prodao Salaha, ali bilo je suprotno. Kupio sam Salaha.”

“To je upravo suprotno, bio sam onaj koji je kupio Salaha, bio sam taj koji je rekao Chelseaju da kupi Salaha. Ja sam vodio Chelsea kada je Salah došao.”

“Ali on je došao kao mladić, fizički nespreman, mentalno nije bio spreman, društveno i kulturalno izgubljen i sve je bilo teško za njega.”

[su_bet365_100_bonus]

“Odlučili smo ga pustiti na posudbu, a on je to i zatražio. Želio je igrati više minuta, sazrijeti, htio je ići, a mi smo ga posudili Fiorentini, gdje je počeo sazrijevati.”

Chelsea je odlučio da ga proda, ok!”

“Ja sam ga poslao na posudbu. Mislio sam da je to potrebno, mislio sam da je Chelsea imao krilne igrače…neki od njih su još uvijek tamo, Willian, Eden Hazard i svi ti igrači su na različitim nivoima.

“Dakle, odluka o slanju na posudbu je bila odluka koju smo donijeli kolektivno, no nakon toga odluka da ga se proda i da se upotrijebi taj novac za drugog igrača nije bila moja.”

“Ali čak i ako jest, u nogometu puno puta griješimo, tako da su se mnogi igrači razvili na način na koji nismo očekivali. Neki drugi ne dosegnu drugu razinu kao što smo mislili da će to uraditi, tako da ne mislim da je to pogreška, to je samo dio posla.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ali, učinkovito sam kupio Salaha, nisam ga prodao, ali nije važno.”

Istina je da Mourinho nije bio tu kada je odlučeno da se Salah proda, ali kao što je izvijestio nogometni dopisnik Melissa Reddy, 55-godišnjak je priznao da je Salahova budućnost bila van Stamford Bridgea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!