NaslovnicaVijestiNovo pravilo u Kini: Nema više rekordnih transfera?!

Novo pravilo u Kini: Nema više rekordnih transfera?!

Kinezi su odlučili da stanu u kraj rekordim transferima u tamošnju Superligu, tako što su uveli novo pravilo o porezu na transfere stranih igrača.

novo pravilo

Kineski nogometni savez uveo je novo pravilo prema kojem će tamošnji klubovi po dolasku stranog igrača morati platiti porez u iznosu transfer.

Taj porez ići će za razvoj mladih kineskih nogometaša, a takav potez znači i da kineski klubovi ubuduće neće moći troše nemilice veliki novac na pojačanja iz Europe, kao što je do sada bio slučaj.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Novo pravilo, koje stupa na snagu prvog dana prijelaznog roka – 19. lipnja, donosi neizvjesnost oko najavljenih velikih transfera poput Diega Coste, Waynea Rooneya i ostali…

Čelnici vrha kineskog nogometa prethodno su smanjili broj stranaca sa četiri na tri u startnoj postavi, sve u cilju da se unaprijedi tamošnji nogomet i ojača reprezentacija.

Jermain Defoe otkrio gdje nastavlja svoju karijeru: Navijači ostali zaprepašteni, evo koliko će 34-godišnjak zarađivati u ovom ‘malom’ klubu

Evo šta je Jose Mourinho rekao Alexu Fergusonu nakon osvajanja Europske lige

Gerard Pique otkrio zašto neće gledati finale Lige prvaka

Preko Twittera saznao da više nije član momčadi!

Takve odluke proizvod su enormnog trošenja novca na transfere i plaće Hulka, Carlosa Teveza, Graziana Pellea, Oscara, Axela Witsela…

Podsjetimo, transfer Oscara iz Chelseaja u Shanghai SIPG ove zime bio je vrijedan čak 60 milijuna eura, dok je Hulkov transfer iz Zenita isti klub koštao 55,8 milijuna. Carlos Tevez je u Shanghai Shenhua stigao kao slobodan igrač, što je ostavilo prostora kineskom klubu da ga učine najplaćenijim nogometašem na svijetu, sa godišnjom zaradom od nevjerovatnih 37 milijuna eura!

Konačan cilj je da reprezentacija Kine napravi veliki uspjeh na nekom od narednih Svjetskih prvenstava, čiji bi domaćin trebala biti 2030. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!