NaslovnicaVijestiOscar suspendiran na osam utakmica u Kini!

Oscar suspendiran na osam utakmica u Kini!

Nogometaš kineskog Shanghai SIPG Oscar suspendiran je na osam mečeva, jer je nesportskim ponašanjem na meču protiv Guangzhou R&F prouzročio masovnu tučnjavu igrača dva tima.

suspendiran

Brazilski ofanzivac je u razmaku od nekoliko sekundi “napucao” loptom dva igrača Guangzhoua, koji su, revoltirani nasilnim ponašanjem, napali nekadašnjeg nogometaša Chelseaja, koji je poslije svega suspendiran od strane Nogometne asocijacije Kine i neće moći nastupati do 13. kolovoza.

[su_cashout]

“Oscarovo ponašanje, koje je uzrokovalo tuču nogometaša na terenu, imalo je ogroman negativan utjecaj na Kinesku profesionalnu ligu. Nacionalni savez u svakom slučaju pridaje veliku pozornost značaju discipline, ukažući velike napore da iskorijeni nasilničke faulove i nesportsko ponašanje”, stoji u obrazloženju Oscarove suspenzije, koji je zbog nedoličnog ponašanja sankcioniran i sa pet tisuća dolara.

Antonio Conte sprema ponudu od 115 miliona eura za dvije zvijezde Juventusa

Manchester United poslao ponudu za igrača Barcelone: Katalonski klub odbio iz jednog razloga

Diego Costa otkrio ime kluba u kojem želi nastaviti karijeru

Kada bi Ronaldo prešao u ovaj europski klub mogao bi zarađivati 200 milijuna eura godišnje

Prije pola godine Oscar je prešao u Shanghai SIPG u transferu vrijednom oko 60 milijuna eura koji je oborio rekord u kineskom nogometu, koji je do tada držao njegov sunarodnjak Hulk, također i suigrač u Shanghaiu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!