NaslovnicaVijestiPuno sreće, malo znanja i mali suci - Real je finalist Lige...

Puno sreće, malo znanja i mali suci – Real je finalist Lige prvaka!

Gotova je utakmica u Madridu, Real Madrid 2 – 2 Bayern Munchen. Rezultat je to koji je momčad Zinedinea Zidanea doveo u treće uzastopno finale Lige prvaka. Ronaldo i društvo na pragu su nevjerojatnog uspjeha, na pragu su treće uzastopne europske krune, ali više zbog grešaka sudaca i protivnika nego zbog svoje “sjajne” igre…

Utakmica u Madridu krenula je furiozno, već u trećoj minuti Bayern Munchen poveo je rezultatom 0-1 u gostima, a samo 8 minuta kasnije Benzema poravnava rezultat. Bayern je bio bolja momčad na terenu, a jedan od ključnih trenutaka utakmice bila je ruka Marcela pred kraj prvog poluvremena, sudac Cakir prosudio je kako to nije za najstrožju kaznu iako je bilo elemenata za to.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Odmah početkom drugog poluvremena Ulreich se zbunio, loptu je prvo htio uhvatiti u ruke pa shvatio da to ne smije pa je pokušao nogom i lopta je prošla kraj njega nakon čega je Benzema nesmetano loptu zabio u mrežu za vodstvo Reala 2-1. Do kraja utakmice bilo je svega, sjajni su bili Keylor Navas, Sergio Ramos i Raphael Varane, a to dovoljno govori o stanju na terenu.

Bayern je nastavio dominirati, kako u prvoj utakmici, kako u prvom poluvremenu danas, tako i u nastavku, ali Real je taj koji je ušao u finale. James je zabio gol za 2-2, utakmica je bila napeta do zadnje sekunde. Igrači i navijači Reala će slavit, a Bayernovi će proklinjati i suca i Rafinhu i Ulreicha, no to im neće pomoći.

[su_champions_league]

Zidane i njegova momčad imaju ozbiljnih problema sa igrom, to je jasno kao dan. Automatizmi igre nisu baš sjajni, jedva stvaraju prilike, previše je improvizacije i oslanjanja na individualnu kvalitetu, ali to sada pada u drugi plan jer oni su ti koji su imali trnovit put do finala. Njihov je put bio preko Tottenhama i Borussije u grupnoj fazi pa preko PSG-a, Juventusa i Bayerna u knock-out fazi. Za razliku od njih Bayern je u finale došao kao drugoplasirani u skupini iza PSG-a, a u knock-out fazi prije Reala izbacio Besiktasa i Sevillu. Možda je taj raspored i jedan od razloga zašto Bayern ima puno ozljeda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!