NaslovnicaVijestiReal Madrid konačno proigrao jer je Zidane našao novi sustav!?

Real Madrid konačno proigrao jer je Zidane našao novi sustav!?

Zinedine Zidane i njegov Real Madrid sjajno su ušli u sezonu, djelovali su kao da će se prošetati La Ligom, a bili su i prvi favorit za naslov Lige prvaka, no sve je to brzo palo u vodu. Do Božića su izgubili prvenstvo, a nerijetki su ih otpisali u utrci za naslov prvaka Europe, no sada – 3 mjeseca do kraja sezone Real se vraća u igru!

Otkako je došao Zinedine Zidane Real je pokupio manje – više sve trofeje. Bez nekih propoznatljivih mehanizama u igri, no i dalje dosta uvjerljivo. Ove sezone nisu nisu izgledali kao šampioni, posebno ne na Bernabeu gdje se to od njih očekuje. Trener ‘kraljevskog kluba’ veći dio sezone igrao je u formaciji 4-1-2-1 i 4-1-2-3, ali čini se kao da su već svi postali imuni na taj Real pa je Zidane pronašao novi – klasični 4-4-2 u kojem gazi svoje protivnike!

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Po prvi put u sezoni Real izgleda kao da nije u krizi. Razlog broj jedan – najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo konačno je proigrao, no to nije iznenađenje jer je slična situacija bila i prošle sezone. Prošle sezone Zidane je uveo Isca umjesto Balea u prvi sustav i to je bilo njegovo prošlosezonsko rješenje za titulu. Ove godine ono je u 4-4-2 sustavu gdje je na jednoj strani Marco Asensio, a na drugoj vječno kritizirani Lucas Vasquez koji igra u sjajnoj formi.

Za Real Madrid LaLiga završena je priča – realan cilj je treće mjesto, no Liga prvaka Realovo je natjecanje i to je njihov cilj. Osvojili su 3 Lige prvaka u 4 godine, 2 puta pod Zidaneom i jednom po Ancelottijem kojem je Zidane bio pomoćni trener. Nitko nije osvojio Ligu prvaka 2 puta za redom, a Real će pokušati to i treći put. U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka porazili su PSG-a rezultatom 3-1 i ima sjajan rezultat pred uzvrat u Parizu.

Zanimljivo, Madrid i Pariz igrali su 1-1 i PSG je dominirao terenom od 70 do 80 minute, a tada Zidane u igru uvodi dvostruku zamjenu, izlaze Isco i Casemiro i umjesto romba u sredini radi klasični 4-4-2 sa Asensiom i Vasquezom. Nekoliko minuta kasnije Real vodi 3-1, a oba gola asistirao je Marco Asensio. Na jučerašnjoj utakmici Real je slavio kod Laganesa 3-1 gdje je Lucas zabio gol te upisao asistenciju, a kolo prije Real je dao 5 golova Betisu gdje je Asensio dao 2, a Lucas dva asistirao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!