NaslovnicaVijestiŠto je Philippe Coutinho rekao Marcus McGuaneu kada je primijetio da je...

Što je Philippe Coutinho rekao Marcus McGuaneu kada je primijetio da je Englez?

Marcus McGuane nije ime koje je većina nogometnih navijača previše upoznala sa početkom tjedna. Ali to se sve promijenilo u proteklih nekoliko dana nakon što je 19-godišnjak postao prvi Englez od Garyja Linekera 1989. godine koji je igrao za prvu momčad Barcelone.

Što je Philippe

Engleski U19 internacionalac, koji se pridružio katalonskim divovima iz Arsenala u siječnju, pozvan je od Ernesta Valverdea na utakmicu katalonskog Super kupa u srijedu navečer protiv Espanyola.

McGuane je na početku imenovan na klupi, uz niz igrača iz Barcelone B, ali njegov je veliki trenutak došao u 77. minuti susreta kada je ušao umjesto Aleix Vidala.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Tinejdžer se našao na terenu Camp Noua pored igrača iz prve momčadi Jasper Cillessena, Yerry Mine i Paco Alcacera i nije mogao zadržati oduševljenje koje je osjećao nakon utakmice kada je davao intervju za Barcu TV.

McGuane, potaknut tim iskustvom, se sada nada da će mu biti data prilika u prvom timu, počevši od pred sezone.

https://twitter.com/marcusmcguane58/status/971740793101783040

Bivši Arsenalov igrač, koji je ranije ove sezone napravio dva seniorska nastupa za Topnike u Europskoj ligi, trenirao je sa prvim timom Barcelone u nekoliko navrata u posljednjim tjednima.

I otkrio je što mu je Philippe Coutinho, drugi najskuplji nogometaš svih vremena, rekao nakon što je vidio da je on iz Engleske.

“Nevjerojatno je”, rekao je McGuane za Daily Mail. “Kada idete na trening prvog tima, prvi put idete u svlačionicu. Ta moja prva šetnja je bila tako uzbudljiva. Prva osoba koju sam vidio je Sergio Busquets. Kao vezni igrač, vidjevši ga uživo, jedan od najboljih na svijetu, bilo je nevjerojatno, a onda sam vidio Coutinha…pa Messija!”

[su_live_koeficijenti]

“Ne želim djelovati previše uzbuđen, ali ja sam odrastao gledajući ove momke na televiziji. Nas pet je bilo tamo iz B tima. Prvotimci su došli do nas i rekli “Zdravo”.”

“Coutinho je čuo moj engleski naglasak, poželio mi dobrodošlicu i rekao da je tu za mene ako mi nešto treba.”

Ovo je bila lijepa gesta od Brazilca, koji nije zaboravio da je došao iz Engleske, kao što i sami vidite. Spreman je da bude tu za engleskog kolegu i suigrača McGuanea kada god mu to bude trebalo. Zaista, svaka čast. Ovo pokazuje kakav je čovjek Coutinho zaista.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!