NaslovnicaVijestiEvo koji klubovi su najviše novca zaradili prošle sezone

Evo koji klubovi su najviše novca zaradili prošle sezone

Evo koji klubovi su najviše novca zaradili prošle sezone

Svake sezone sve više novca se vrti u nogometu, a prošle, 2016/2017 sezone riječ je o astronomskim iznosima. Nogometni klub Juventus zauzeo je vrh liste za posljednju sezonu sa 110,4 milijuna eura. Leicester je na drugom mjestu, a treći je Real Madrid. Engleski prvak Leicester je drugi po zaradi u prethodnoj sezoni, ispred trenutnog prvaka Europe Real Madrida, jer je taj premierligaš primio većinu novca od televizijskih prava.

najviše novca

Naime, britanska i talijanska TV prava su bila vrijednija od španjolskih i podijeljena na manje klubova. Leicester, koji je eliminiran u četvrtfinalu Lige prvaka, zaradio je 81,7 milijuna eura od UEFA-e, a Real Madrid-a 81 milijuna eura.

[su_premierleague]

JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER: Manchester City dovodi mladu brazilsku zvijezdu

Jose Mourinho otkrio kada se Ibrahimović vraća na teren

Od 32 kluba koji su igrali u grupnoj fazi Lige prvaka, najmanje je zaradio Basel, koji je prikupio 16,3 milijuna eura. Ukupni nagradni fond za Ligu prvaka iznosio je 1,4 milijarde eura. Manchester United, pobjednik Europa lige, zaradio je 44,5 milijuna eura, što je dvostruko više od bilo kojeg drugog kluba. Ukupni nagradni fond Lige Europe iznosio je 423 milijuna eura.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!