NaslovnicaVijestiIrski kladioničar čeka jedan par za 250.000 funti!

Irski kladioničar čeka jedan par za 250.000 funti!

Jedan irski kladioničar očekuje rasplet Premier lige za dobitak od nevjerojatnih 250.000 funti, a potreban mu je pasman Arsenala u Ligu prvaka, da bi naplatio ovaj pravi jackpot!

kladioničar

Poslednje kolo Premier lige Engleske na programu je sutra, a jedan irski kladioničar će s nestrpljenjem čekati rasplet u borbi za Ligu prvaka, jer ima šansu da zaradi 250.000 funti (oko 290.000 eura). Ogromnu sumu novca će zaraditi u slučaju da Arsenal izbori direktan plasman u elitno natjecanje UEFA ili kvalifikacije.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Da bi se to dogodilo, potrebno je da Gunnersi (72 boda), koji dočekuju Everton, u završnih 90 minuta preskoče na tablici ili Manchester City (75, gostuje Watfordu) ili Liverpool (73, domaćin Middlesbroughom), što bi bilo iznenađenje.

Zdravko Mamić za Arenusport otkrio koji je njegov najveći transfer promašaj

Zašto se Barcelona nada da se Arsenal neće kvalificirati za Ligu prvaka?

Jurgen Klopp: Želim da me on naslijedi na klupi Liverpoola!

Hulk imenovao klub iz Premier lige za koji oduvijek navija

Julian Draxler imenovao igrača iz Premier lige sa kojim bi volio igrati

Prethodno, Irac je pogodio devet tipova i ovo mu je posljednji, deseti. Prognozirao je još u lipnju prošle godine, uz ulog od 150 funti, da će Francuska ući u finale EP 2016, Argentina biti prva u skupini na Copa America, Newcastle vratiti u elitu, Engleska trijumfirati na ragbi turniru “Šest nacija, a ostalo su bili mečevi irskog prvenstva.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!