NaslovnicaVijestiManchester United dovodi pojačanje iz Chelseaja!

Manchester United dovodi pojačanje iz Chelseaja!

Manchester United dovodi pojačanje iz Chelseaja!

Srpski reprezentativac Nemanja Matić dogovorio je transfer u Manchester United vrijedan oko 40 milijuna eura, čime će postati najskuplje plaćeni nogometaš iz Srbije u povijesti, prenose mediji na Otoku.  Kako prenose mnogobrojni mediji, Matić se dogovorio s menadžerom Uniteda Joseom Mourinhom, s kojim je već surađivao u Chelseaju, pa je preostalo samo da se dva kluba dogovore.

united dovodi

Matić, koji zna kako se osvajaju titule u Premier ligi, na “Old Trafordu” zaigrao bi u tandemu s Paulom Pogbom, a u Chelseaju bi oslobodio prostor za novajlije Tiemouéa Bakayoka iz Monaca i Claudija Marchisija iz Juventusa.

Matić bi ovim transferom postao najskuplji srpski nogometaš ikada, a trenutni rekord što se tiče srpskih nogometaša drži Nikola Maksimović koji je prešao iz Torina u Napoli za čak 29 milijuna eura.

[su_cashout]

Borussia spremna da razmotri ponude za Aubameyanga
Oscar suspendiran na osam utakmica u Kini!

Nemanja Matić je svoju karijeru počeo u Košicama gdje je igrao dvije godine, od 2007-2009. godine, a njegov potencijal prepoznao je i Chelsea koji ga dovodi, međutim ubrzo ga šalju na pozajmicu i Vitesse. Od 2011. godine nosio je dres portugalske Benfice za koju je odigrao 56 utakmica i postigao šest pogodaka, a 2014. godine Chelsea ga ponovo vraća u svoj tim, ali ovaj put za 21 milijun funti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!