NaslovnicaVijestiNavijači jednog kluba zatrpali Diega Costu pozivima!

Navijači jednog kluba zatrpali Diega Costu pozivima!

Navijači turskog Besiktasa, naprosto su zatrpali komentarima na jednoj od objava Diega Costa na Instagramu, u kojima ga pozivaju da se preseli u Tursku i pojača njihov klub!

navijači

Izvjesno je da će napadač Diego Costa ovog ljeta promijeniti klub, ali još uvijek nije poznato gdje će nastaviti karijeru. Menadžer Chelseaja Antonio Conte mu je putem SMS poruke priopćio da ga nema u planovima za nastupajuću sezonu, što su navijači Bešiktaša iskoristili kako bi mu pokazali da ga crno-bijeli čekaju raširenih ruku.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Iskusni centarfor se odmara u rodnom Brazilu i objavljuje slike na društvenim mrežama. Ispod jednog od posljednjih postova na Instagramu trenutno ima čak 2.5 milijuna komentara, od kojih ogromnu većinu čine navijači turskog prvaka, koji ga pozivaju da zaduži opremu istanbulskog velikana.

Poznat broj navijača Borussije Dortmund koji su produžili sezonske ulaznice

Veliko pojačanje Arsenala za sljedeću sezonu!

Real Madrid dao do znanja Manchesteru kako da osiguraju usluge Garetha Balea

Predsjednik Barce potvrdio: On je igrač kojeg želimo dovesti ovog ljeta!

Arsenal poslao ponudu od 40 milijuna funti za 21-godišnjeg super talentiranog veznjaka

Podsjetimo, povratak naturalizovanog Španjolca u madridski Atletico se posljednjih tjedana u europskim medijima predstavlja kao najrealnija opcija za reprezentativca “crvene furije”, iako bi u tom slučaju morao pauzirati šest mjeseci zbog zabrane registrovanja novih igrača “jorgandžijama”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!