NaslovnicaVijestiRashford otkrio kako mu je Ibrahimović pomogao u Manchester Unitedu

Rashford otkrio kako mu je Ibrahimović pomogao u Manchester Unitedu

Rashford otkrio kako mu je Ibrahimović pomogao u Manchester Unitedu. Budući da je prošle sezone zapalio scenu, 19-godišnjak je nastavio sa poboljšavanjem i uhvatio je svu pažnju svojim scintilatorskim tempom uz njegovo oko za gol.

Rashford otkrio

Zapravo, Rashford je postigao gol u svom debiju u Europskoj ligi, debiju u Premier ligi, debiju u Ligi prvaka, u svom prvom Manchester derbiju i debitantskom nastupu u Engleskoj.

Međutim, nakon što je eksplodirao na scenu u posljednjoj sezoni, dolazak Zlatana Ibrahimovića u ljeto je značilo da su njegove šanse za prvi tim bile znatno smanjene.

Nomadski Šveđanin je imao fenomenalni utjecan na prvu sezonu na Old Traffordu, gdje je postigao 28 golova u svim natjecanjima.

Ipak, mnogi fanovi misle da bi plaćanje tolikog novca i davanje toliko vremena na terenu 35-godišnjaku, sputavalo Rashforda u njegovom napretku.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Uostalom, Ibrahimović nije bio zamijenjen niti jednom tijekom cijele sezone.

To je bilo sve dok prošlog tjedna nije došlo do strašne ozljede koljena protiv Anderlechta, što je njegovu sezonu dovelo do preranog kraja.

U toj istoj utakmici, Rashford je ponovo uskočio i postigao ogroman gol koji je zapečatio Unitedov prolazak u polufinale Europske lige.

Iako bi Zlatanova ozljeda mogla ostaviti više vremena za igranje za mladu zvijezdu Uniteda, Rashford je rekao kako će ono što je naučio od Ibre biti neizostavno u nadolazećim godinama.

Rashford je za Telegraph rekao: “Vidjet ćete prednosti u godinama koje dolaze. Ono što sam naučio od njega je nezamjenjivo.”

Napadač je također pohvalio menadžera Jose Mourinha, inzistirajući da mu je pomogao da postane puno bolji igrač.

>> Jose Mourinho pravi remont u Manchester Unitedu: Dvojici ključnih igrača rečeno da napuste Old Trafford

“Njegov utjecaj na mlađe igrače, pogotovo, je zaista fantastičan,” rekao je Rashford.

“Želimo da nastavi tako, jer nas tjera da budemo bolji igrači. Sada, kada idem lijevo ili desno, vidim stvari drugačije nego što sam to vidio prošle sezone. To su stvari koje uopće nisam imao u sebi.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!