NaslovnicaVijestiTottenham doveo prvo ovosezonsko pojačanje

Tottenham doveo prvo ovosezonsko pojačanje

Tottenham doveo prvo ovosezonsko pojačanje

Iako je sezona na Otoku već počela, Tottenham je dobio prvo pojačanje u međuvremenu – sjajnog braniča iz Ajaxa. Na web stranic kluba iz Londona nije precizirano koliko je Kolumbijac plaćen Ajaxu, ali pojedini ostrvski mediji prenose da se radi o somu od 42 milijuna funti, što je ujedno i novi klupski rekord.

ovosezonsko pojačanje

“Ovo je veliki korak za razvoj moje karijere. Uzbuđen sam što prelazim u tako poznat klub kakav je Tottenham. Radujem se što ću raditi s Mauruciom Pochettinom i sjajnim nogometašima, a prije svega što ću ih sve upoznati.”, rekao je 21-godišnju Sanchez .  Davinson Sanchez ima 21 godinu i potpisao je ugovor do 2023.

I OVO JE MOGUĆE: Liverpool odbio ogroman novac za Coutinha

Transfer glasine: De Gea na izlaznim vratima Uniteda, Mustafi napušta Arsenal, Draxler se seli na Otok

“Ukoliko postanem vlasnik Arsenala, prva stvar koju ću uraditi je otpustiti Arsenea Wengera!”

Kolumbijac je ponikao u Atletico Nacionalu, s kojim je osvojio Copa Libertadores 2016, da bi prošle sezone dobio najgradu za najboljeg igrača Ajaxa. Trener Tottenham Mauricio Pochettino najavio je da će klub zaposliti još tri pojačanja do kraja prijelaznog razdoblja.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!